Horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která v létě zapomínají na správný pitný režim

Pitný režim podle horoskopu: Která znamení zvěrokruhu zapomínají na hydrataci?
Zdroj: Unsplash

Všichni víme, že zejména v létě je důležité dodržovat správný pitný režim. Jsou však znamení zvěrokruhu, která na to až tak moc nedbají...

Jana Jánská
Jana Jánská 26. 07. 2023 05:57

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Lidé narození ve znamení Blíženců jsou velmi aktivní a často zapomínají na to, že by měli přijímat dostatek tekutin. A hlavně v létě. Neustálý pohyb a zaneprázdněnost je vtáhne do různých aktivit, takže si ani neuvědomí, že naposledy se napili třeba ráno.

Blíženci by si měli do tašky přibalit láhev s vodou, kterou mohou oživit plátkem citronu nebo okurky. Pak budou moct snadno doplnit tekutiny, ať už jsou kdekoli.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vzhledem k tomu, že se lidé narození ve znamení Raka soustředí hlavně na péči o své blízké a rodinu, snadno mohou zapomenout na sebe. A na svůj pitný režim. Možná by jim pomohlo nastavit si na mobilu či chytrých hodinkách upozornění, aby doplnili tekutiny.

Pokud jim kohoutková voda nechutná, mohou sáhnout třeba po džusu nebo neslazeném ovocném čaji.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou plní energie a dobrodružství a v létě rádi podnikají různé outdoorové aktivity. A právě kvůli svému aktivnímu životnímu stylu mohou zapomínat na hydrataci.

Pro zrozence ve znamení Střelce je hydratace důležitá, jinak ztrácí svou pověstnou vitalitu a domnívají se, že by za tím mohl být třeba nedostatek spánku. Pokud si zvyknu na správný pitný režim, už je nic nezastaví.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články