Horoskop letních drinků pro všechna znamení zvěrokruhu: Co vám svědčí?

Horoskop letních drinků pro všechna znamení zvěrokruhu: Co vám svědčí?
Zdroj: Unsplash

Léto prostě svádí k posedávání na zahrádkách, klábosení a popíjení osvěžujících drinků. Co mají ráda jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 07. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani mají rádi společnost, proto je na zahrádkách restaurací můžete potkávat často. Sedí většinou ve velké společnosti přátel, kde není o zábavu nouze. Drinky jsou tedy na denním pořádku.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci milují osvěžující nápoje, které jsou doplněné ovocem, zeleninou a spoustou ledu. Milují kyselé chutě a bublinky. Nevadí jim mixovat několik druhů drinků, špatně jim totiž nebývá.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci každý rok pijí jiný drink. V červnu se pro něco nadchnou a v září jsou toho už tak přepití, že svůj oblíbený drink už nemůžou ani vidět. Když v podniku, kam jdou, jejich drink nemají, raději nepijí.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci jsou známí tím, že koktejly zapíjí velkým množstvím vody. Nejsou tak téměř nikdy opilí a ještě navíc jim není druhý den špatně. A když už jim přece jen není dobře, dají si pivo, které jim vždy pomůže.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi milují víno, jsou to vinaři každým coulem. Ve vínu se i vyznají, takže si můžete být jisti, že v jejich společnosti nebudete pít žádné patoky. Nedávejte jim však tvrdý alkohol, neumí se potom ovládat.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny milují ovocné chutě. Dostanete je tedy na koktejly exotických jmen, které obsahují šťávu z čerstvého tropického ovoce. Mají totiž rádi zdravý životní styl a vitaminy.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si rády dopřejí dobré pivečko. Musí být vychlazené, kvalitně natočené a s hustou krémovou pěnou. Pivo nepovažují za alkohol a umí jich vypít klidně i deset a nic jim není.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři si rádi zajdou na nějaký ten drink nebo koktejl. Jsou milovníci vodky, takže všechny koktejly s vodkou jim chutnají. Nepohrdnou však ani klasickou vodkou z džusem nebo s energeťákem.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou většinou abstinenti a když už si nějaký ten letní drink dají, jedná se většinou o takovou šťávičku, které by museli vypít litry, aby to s nimi něco udělalo.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou rádi středem pozornosti, k čemuž potřebují kapku alkoholu. Rádi se baví a smějí, což u nich většinou vyvolává rum, takže ho pijí nejčastěji.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář je znamení, které miluje bublinky. Šampaňské, prosecco, sekt, lambrusco, to je jedno, hlavně když to bude bublat. Alkohol vždy zapíjí dostatečným množstvím vody a nikdy to s ním nepřeženou.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby nemají záklopku, pijí všechno, co teče. Jejich život je jeden velký mejdan. Vydrží sice hodně, ale druhý o to více trpí. I tak si ale neumí pomoct a alkohol si s chutí dají.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články