Horoskop zdraví: Kdo posílí imunitu mandarinkami a komu prospěje ananas?

Horoskop zdraví: Kdo posílí imunitu mandarinkami a komu prospěje ananas?
Zdroj: Pixabay

Bojíte se koronaviru, chřipky, nachlazení či jiných onemocnění? Pak posilujte svou imunitu za pomoci čerstvého ovoce a vitamínů, které nabízí. Když se budete zdravě stravovat a lépe žít, žádný moribundus si na vás nepřijde. Jaké ovoce je pro vás to pravé?

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 10. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani milují broskve. Baví je jejich vůně, chuť, šťavnatost. Berani jsou také stejně jako broskve stvrdí uvnitř, takže je jen tak něco nerozhodí. Nedávejte jim ale nektarinky, s těmi u nich nepochodíte. Navíc jejich tělu nedělají dobře.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci si vždy pochutnají na exotickém ananasu. Je dietní, takže ženy ho mohou jíst, když nechtějí přibrat, velmi zdravý a v neposlední řadě chutný a šťavnatý. Na povrchu je ale pichlavý a jeho chuť je štiplavá, stejně tak jako je Býkova povaha.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci nikdy neodolají třešním. Teď je jejich sezóna a Blíženci jsou nadšením bez sebe. Třešně si většinou zavařují i na zimu. Toto ovoce je navíc velmi zdravé, proto byste ho měli jíst v sezóně co nejvíc. Občas se v něm však může vyskytovat nějaký ten červ, jako ve vaší duši.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci vždy září jako sluníčko, není tedy divu, že milují pomeranče. Jejich šťavnatost a pikantní chuť dělá jejich tělu vysloveně dobře. Co jim ale dokáže upřímně zkazit radost z čerstvého pomeranče? Když má pecky!

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou jako kuličky hroznového víno, zůstanou u sebe pouze, když jsou připoutány k větvičce, jinak se rozutečou. Jinak hrozny jsou ovocem z ráje, není tedy divu, že si na nich Lvi rádi pochutnávají.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou zastánci klasického českého ovoce, kterým je hruška. Jejich čas sice teprve přijde, ale nevadí, Panny se už teď nemohou dočkat, až připraví džemy, povidla a upečou lahodné koláče.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se často na ostatní šklebí. Není to však protože mají rády kiwi. Je to jejich přirozený výraz, kterým dávají najevo, když je člověk nebaví. A Váhy nebaví hodně lidí, takže se vesele netváří dosti často.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou velmi vášniví, sexuálně založení a plodní. Jsou jako takové granátové jablko plné malé zrníček, do kterých když se zakousnete, čeká vám exploze jedinečné chuti.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou jako měkké banány. Nejen fyzicky, ale dá se s nimi i snadno manipulovat a rozmačkat na kaši. Je paradoxem, že Střelci toto ovoce milují a po banánovém shaku by se utloukli.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou jasní, struční, výstižní, pevní v názorech, agresivní radikální. Prostě takoví citroni. Ten o sobě také umí dát pěkně zostra vědět, když je pořádně kyselý.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři mají dvě tváře, milou a zákeřnou. Jsou jako slaďoučká jablíčka i kyselá jablka. Měli by zapřemýšlet nad svým jednáním a zanechat v sobě jen to lepší.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se těší na léto kvůli dvěma skutečnostem, teplému počasí a sezóně melounů. Ty by mohly jíst na kila. Milují ten pocit, když jim sladká melounová šťáva stéká po tvářích.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články