Novoluní ve znamení Kozoroha: Začátek roku přinese pozitivní změny i splněná přání

Novoluní ve znamení Kozoroha: Začátek roku přinese pozitivní změny i splněná přání
Zdroj: Freepik

V neděli nás čeká novoluní ve znamení Kozoroha. Pojďme se podívat, čím začne nový rok a čeho bychom se měli vyvarovat. Co přinese znamení zvěrokruhu, které často prokazuje odvahu v boji za svou rodinu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 01. 2022 07:00

Pokud jste si doteď nebyli jistí, jak k vám přijdou všechny změny, které si už dlouho přejete, právě přichází vaše chvíle. Musíte najít různé alternativní cesty, kterými se vydáte, abyste si zajistili zasloužený profit. To a mnoho dalšího přinese novoluní ve znamení Kozoroha, které příhodně nastává právě v týdnu, kdy vstupujeme do nového roku.

V rodině najdete oporu a bezpečí

První novoluní roku 2022 nastane v neděli 2. ledna v 19:33. Způsobí, že zejména svalstvo se přihlásí o pozornost a upozorní na místa, která zanedbáváte. Vhodné je tak od začátku roku zahájit sportovní aktivitu, která vám bude příjemná a zlepší vaši fyzičku.

Co se týče psychiky, otevírají se vám brány k těm největším zážitkům a dobrodružstvím. Cokoliv chcete, tu pro vás momentálně je. Dostane se vám velkého požehnání a konečně také pracovně zpomalíte. V rodině budete mít oporu a bezpečí.

Novoluní ohrozí klouby a oblast páteře

Nový rok vám přinese spoustu možností, které započnou hned v lednu. Buďte otevření cestám, které jste dříve neviděli, a nemalujte čerta na zeď při každém problému. Vaše obavy by byly předčasné. Kozoroh vždy vycítí, kdy pro něj nastává ten pravý moment. Přichází tak čas rozhodnutí.

Nezapomeňte, že během novoluní se nedoporučuje žádný lékařský zákrok. Nesázejte také nové květiny a nepřesazujte ty staré. Ohroženy budou hlavně klouby a oblast páteře.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články