Slunce vstupuje do znamení Raka: Přinese tajfun do pracovních vztahů, podpoří také hlas srdce

Začíná období Raka: Čekají nás změny v lásce i práci
Zdroj: Freepik

Slunce vstupuje do znamení Raka v úterý dopoledne. Přinese pravdu do pracovních vztahů, podpoří také vztahy, které by dříve ztroskotaly na fyzické přitažlivosti. Na co se můžete těšit v období Raka?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 06. 2022 06:00

S přicházejícím létem by si každý přál pracovat o něco méně, mít prostor na své záliby a věnovat čas dětem a rodině. Ale co když vám do toho práce hází opakovaně vidle? Slunce vstoupí do znamení Raka 21. června v 10:14. Spolu s tím začne také astronomické léto.

Astronomické léto ukáže, že času máme málo

Raci lpí na rodině a věnují jí maximum pozornosti. Jsou citliví, vnímaví a rádi si povídají. Ještě raději mají, když je někdo skutečně poslouchá a věnuje jim svůj čas. Takové klidné chvíle teď ale většina znamení zvěrokruhu nemá.

Lidé se honí za posledními termíny před prázdninami a snaží se vydělat poslední nutné peníze na letní dovolenou. Nebo vnímají, že když mají děti volno ve škole, musí jim věnovat o něco více pozornosti, kterou zkrátka nemají kde brát. Do toho zasáhne právě Rak. Co způsobí?

Spolehněte se na svou intuici

Bude nás trápit hlavně finanční jistota, o které si myslíme, že ji teď ztrácíme. Ve skutečnosti se vždy musí systém kolem nás přenastavit, abychom mohli uvítat něco nového. To, po čem tolik toužíme, není určitá částka na bankovním účtu, ačkoliv to tak může vypadat. Jde o odehnání strachu z nedostatku.

Nedostatek je pro každého něco jiného. A to se teď ukáže. Někteří původ nedostatku spatří ve své práci a změní ji. Druzí budou toužit po povýšení nebo si řeknou o zvýšení mzdy. Intuice bude v tomto období velmi silná. Pokud budete cítit, že je něco špatně, dejte od toho ruce pryč.

V období Raka vnímejte hlas srdce

I v lásce přináší Rak určité změny. Ti, kteří se dlouho nemohli s partnerem shodnout na důležitých krocích, konečně prozřou a zjistí, zda má taková iniciativa vůbec smysl. Nezadaní zase poslechnou hlas srdce a vydají se možná za tím, kdo by je předtím nepřitahoval.

Vzhled a vůně partnera je něco, co by vám mělo přirozeně imponovat. Na druhou stranu nezapomeňte, že vzhled se spolu s věkem mění a to, co zůstává, je srdce. A to nezhubnete, nezměníte ani neobléknete do lepšího oblečení. Nemusíte si hledat "hotového" partnera. Někdy dva prostě vyrostou spolu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články