Svatý Martin přináší nové pořádky: Ukáže na to, kolem čeho zatím jen kroužíme

Svatý Martin přináší nové pořádky: Ukáže na to, kolem čeho zatím jen kroužíme
Zdroj: Unsplash

Jedna z posledních příležitostí, jak si během tohoto roku splnit své sny a začít nové projekty, je tady. Podívejte se, co svatý Martin přináší do našich životů.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 11. 2022 06:00

Martin z Tours byl prvním nemučedníkem, kterého církev označila za svatého. Podle jedné z nejznámějších pranostik přijíždí v pátek 11. listopadu na bílém koni. Ukazuje na počátek zimy a volá na Zem sněhovou pokrývku. Na našem území se ale v tomto období dočkáme sněhu jen v minimu případů. Co přináší svatý Martin do našich životů z astrologického hlediska?

Odvaha postavit se za sebe jde kvůli Střelci do útlumu

Nacházíme se v období Štíra a máme za sebou úplněk v Býku. Už to je pro nás převratná situace, která v nás probouzí dravce, jenž chce letět za úspěchem. Zároveň se momentálně objevují strachy a pochybnosti o nás samých. Zda si přeci jen nepřejeme až příliš, zda uskutečníme to, po čem naše duše touží, zda na to máme potřebné kvality.

Přicházející období Střelce, které můžeme očekávat ještě před Vánoci, totiž tlumí naši odvahu postavit se za své potřeby. V tomto období bude velmi záležet na tom, jaké lidi si držíme kolem sebe. Ne nadarmo se říká, že je člověk průměrem pěti lidí, které má nejblíže. Pokud nemáte ve svém okolí nikoho, kdo vás inspiruje, motivuje nebo žene kupředu, právě v tomto období vám bude nesmírně chybět.

Martin přináší příležitost, jež se příští rok nebude opakovat

Oddat se tomu, co chceme, se teď ukáže jako velmi složitý úkol. Drží nás totiž finanční závazky, určité lpění na stereotypu. Výstup z komfortní zóny původně nepřipadal v úvahu, teď bude ale nezbytný. Vše, co jste měli načerpat ze zkušenosti, kterou právě prožíváte, už jste získali. Teď je čas posunout se dál.

Využijte začátek zimy, kterou svatý Martin přináší, abyste si splnili vše, co jste tento rok ještě nestihli. Magická kombinace dvojky v letopočtu značí jedinečnou příležitost, jak začít projekty, které vám dlouho ležely v šuplíku. Nezapomeňte, že příští rok přináší úplně novou energii a nastolit nové pořádky by bylo o něco složitější. Světec je ale nabízí právě teď. Energie výzvy je tu pro vás.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články