Jarmila (39): Po tmavých synech se nám narodila blonďatá holčička. Manžel se uchýlil ke kroku, jímž mě ponížil

Zvláštní příběhy ze života: Po tmavých synech se nám narodila blonďatá dcerka. Manžel se uchýlil ke kroku, jímž mě ponížil
Zdroj: Freepik

Manželská krize může přijít velmi snadno. Stačí jeden chybný krok nebo chybná dedukce a rozvod je na spadnutí. Jarmilin manžel se domníval, že jeho nejmladší dcera není jeho, proto to chtěl vyřešit razantně.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 14. 11. 2023 15:00

S manželem Václavem (40) jsme svoji skoro patnáct let. Za celou dobu jsme neměli žádnou velkou krizi. Teprve poslední měsíce ukázaly, že na tom naše manželství není vůbec dobře.

Rozhodli jsme se, že chceme ještě třetí dítě

Máme spolu dva chlapce, Jonáš a Matyáš už chodí do školy a jsou to velcí parťáci. Nejsou s nimi skoro žádné problémy, jen to učení by mohlo být malinko lepší. Nevím, proč jsme se před dvěma lety s manželem rozhodli, že dvě děti jsou málo.

Je pravda, že Vašek si vždy přál holčičku, a já se nakonec jeho naléhání, že by chtěl další dítě, nebránila. Otěhotněla jsem docela rychle, a tak naše malá princezna Jasmínka před pár dny oslavila rok. Je to úžasná holčička, která nám dělá jen radost. Aspoň to jsem si do nedávna myslela.

Dcera je na rozdíl od nás světlovlasá a modrooká 

Pro mého muže ale Jasmínka znamenala něco úplně jiného. Asi si to myslel už delší dobu, že není jeho, než s tím na mě před pár dny nevyrukoval. Já i Václav jsme tmavé typy, máme hnědé oči a tmavé vlasy. Naši kluci, když byli malí, byli po nás. Měli tmavé oči i vlasy. Jasmínka je ale jiná. Je to náš malý blonďatý a modrooký anděl.

Mě její vzhled také zaskočil, ale může se to stát, moje maminka byla také blonďatá, tak je možné, že má geny po ní. Mému muži ale tak jednoduché vysvětlení nestačilo.

Manžel chce podstoupit test otcovství

Proto za mnou přišel jednou přišel s tím, že by chtěl, aby se u Jasmínky udělaly testy otcovství. „To mě podezíráš, že Jasmínka není tvoje?“ vpálila jsem mu tehdy rozhořčeně. „Není to tak, že bych ti nevěřil, ale jistota je jistota,“ odpověděl mi na vysvětlenou.

Je mi z toho smutno. Vím, jak testy otcovství dopadnou, Jasmínka je Václavova. Nikdy jsem ho nepodvedla. Nejvíc mě ale mrzí, že si to Václav myslí a opravdu věří tomu, že bych byla taková mrcha, že bych se vyspala s někým jiným, a ještě vydávala jeho dítě za Václavovo. Je to opravdu nepříjemná situace a já nevím, jestli svému muži ještě můžu důvěřovat potom, jak se ke mně zachoval.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články