Teplá voda, zázračný lék: Proč byste ji měli pít každý den

voda, sklenice
Zdroj: pixabay.com

Vodu většina z nás pije každý den. Ale po té teplé už sáhne jen málokdo. Pokud si máme dopřát teplý nápoj, zvolíme spíše kávu nebo čaj. Jenže bychom denně měli pít i teplou vodu. Je totiž zázračným lékem téměř na vše!

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 03. 2018 20:06

Pít vodu je nezbytné každý den. Ale věděli jste, že teplá voda zázračně prospívá našemu zdraví? Pomáhá rychlejšímu trávení, bojuje se zácpou i zastavuje stárnutí.

Proti stárnutí

Pokud se chcete vyvarovat vrásek a celkovému stárnutí pokožky, měli byste pít pravidelně teplou vodu. Ta totiž zbaví tělo všech škodlivin, které předčasné stárnutí způsobují. Pročistíte tak celý organismus a vaše buňky budou elastičtější.

Proti zácpě

Znáte to. Máte zácpu, bojujete s ní, jak se dá, a nic nezabírá. Proto byste měli vyzkoušet teplou vodu. Ta je výborným pomocníkem a zabírá už do několika minut. Když si dáte sklenici teplé vody každé ráno, střeva začnou lépe pracovat a vy se budete cítit mnohem lépe.

Proti bolesti

Trpíte na bolesti při menstruaci nebo na migrénu? Tak to je teplá voda tím nejlepším lékem. Prokrvuje totiž orgány a břišní svalstvo a bolesti vás zbaví za pár minut.

Proti tloustnutí

Teplá voda je výborná proti tloustnutí. Podporuje zažívání a nedovolí tukům, aby se usadily. Když budete pravidelně pít teplou vodu, nemusíte mít strach, že byste výrazně přibírali.

Pro lepší krevní oběh

Teplá voda vyplaví toxiny z oběhového systému, a tak se vám prokrví celé tělo. Jen za pár dní už ucítíte příval nové energie a budete se cítit uvolněnější a soustředěnější.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články