Alice (34): Spala jsem s manželem své šéfové. Ta se mi najednou začala svěřovat, že tuší nějakou aférku

Alice (34): Spala jsem s manželem své šéfové. Ta se mi najednou začala svěřovat, že tuší nějakou aférku
Zdroj: Unsplash

Alice se na firemním večírku zakoukala do manžela svojí šéfové Romany. Od té doby se tajně vídají. Romana už začíná něco tušit. A Alici si vybrala za svoji vrbu...

Michaela Hájková
Michaela Hájková 20. 04. 2023 10:00

Moje šéfka Romana (50) se mi nedávno svěřila s tím, že jí manžel David (48) zřejmě zahýbá. Má pravdu. Jen neví, že tou milenkou jsem já.

Zakázané ovoce chutná nejlépe

Firemní večírek nebyl nijak zvlášť zábavný, ale musela jsem vydržet do konce, abych pomohla s úklidem. Romana to tehdy trochu přehnala s vínem a manžel ji brzy odvezl domů. Pak se ale vrátil a já věděla, že naše vzájemné okukování nabere obrátky. Tu noc mě vezl domů a poprvé jsme se políbili.

David se mi vždycky líbil. Měl pohled lovce a tušila jsem, že jde o pěkného sukničkáře. Ani já jsem mu neodolala a začali jsme se pravidelně vídat. V práci jsem se Romaně nějakou dobu vyhýbala, ale ona si mě sama zavolala. A začala se mi svěřovat.

Poslední dobou mám pocit, že David zase někoho má. Netušíš, jestli se něco nestalo tehdy na party? Byla jsem dost mimo, přiznávám...“ vyptávala se a já nevěděla, kam s očima. Nějak jsem to uhrála. Romana se mi ale svěřuje každý den.

Málem jsem se prozradila rtěnkou

Když mi Romana ukázala moji červenou rtěnku, málem jsem po ní sáhla. Včas jsem se zarazila. „Tohle měl v saku, je to jasné,“ řekla chladně. Přejel mi mráz po zádech, ale nic jsem na sobě nedala znát. Pokračovala ve vyprávění o všech předchozích milenkách, detaily mi vůbec nedělaly dobře. Byla jsem do Davida zamilovaná a nechtěla jsem slyšet o tom, že jsem jen další v řadě.

Řekla mi, že mu dala ultimátum. David ji na usmířenou pozval na týden na Maledivy. Bylo to asi těch nejdelších sedm dní v mém životě. Zatímco Romana posílala do práce fotky zalité sluncem, já se užírala.

Romana se chce rozvést, musíme se přestat vídat. Nebo jen hodně opatrně,“ vyslechla jsem si od Davida po návratu. Bylo to jako ledová sprcha. Jestli jsem někdy předpokládala, že by kvůli mně svou ženu opustil, přepočítala jsem se.

Možná o nás celou dobu věděla

Romaně ještě nevybledlo opálení, když přijala další asistentku. Postupem času jí předávala moji agendu a já začínala chápat, že brzy přijdu o místo. S Davidem jsem se přestala stýkat, ale mám dojem, že o nás Romana věděla.

Možná to celé perfektně uhrála, abych vycouvala. A teď se mi bude mstít. Raději si hledám nové místo. Ale nečekám, že by mi šéfová dala zvlášť pěkné reference.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články