Alžběta (27): Myslela jsem, že na mě po hádce přítel zanevřel. Místo toho mi přichystal jedinečné překvapení

Alžběta (27): Myslela jsem, že na mě po hádce přítel zanevřel. Místo toho mi přichystal jedinečné překvapení
Zdroj: Freepik

Každému člověku se někdy stane, že je přepracovaný a unavený, a proto naštvaný. Častokrát si pak vztek vybíjí na svých nejbližší. To ale není nejlepší nápad. Dnes už to ví i Alžběta. Naštěstí má úžasného přítele, který jí zvedl náladu.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 26. 08. 2022 10:00

Posledních pár měsíců pro mě bylo náročných. Jak v práci, tak soukromém životě. Kvůli tomu jsem byla asi dost nevrlá a hodně podrážděná. Nedokázala jsem se na nic soustředit a byla jsem hodně nepříjemná na svého partnera.

Zažívala jsem náročné období

S Honzou chodím pět let. Mám ho opravdu moc ráda, a potom, co pro mě nedávno udělal, ho mám snad ještě raději. V práci to bylo posledních pár měsíců učiněné peklo. Finišovali jsme velkou zakázku pro jednu firmu, a tak celý tým makal od nevidím do nevidím. Denně jsem chodila domů kolem půl deváté večer a do firmy se vracela na osmou ráno.

Bylo to neskutečně náročné, protože pokud jsem chtěla mít aspoň chvíli pro sebe, musela jsem chodit spát kolem jedné a v šest už mi zase zvonil budík.

Odrazilo se to na mém chování k partnerovi

Navíc jsem se před měsícem zachovala hnusně i k Honzovi. Měli jsme jet na víkend k jeho rodičům, kteří bydlí na Šumavě. Přítel se tam moc těšil, protože je často nevídá. Já mu to ale pár dní před odjezdem zkomplikovala.

„Musím být o víkendu v práci,“ řekla jsem. „To si děláš legraci, to si nemůžeš udělat aspoň jednou volno?“ zeptal se mě. „No tak promiň, že vydělávám peníze. Jeď si klidně sám, když ti to tak vadí,“ neudržela jsem se. Honza taky odjel. Pak jsme spolu skoro týden nemluvili.

Přítel mi místo výčitek přichystal překvapení

Vím, že jsem se chovala jako kráva a myslela si, že je Honza naštvaný. Právo by na to měl.  Před týdnem jsme ale konečně dokončili ve firmě zakázku a já si vybrala dovolenou. Čekal mě týden zaslouženého volna. Neměli jsme nic naplánovaného, myslela jsem si, že budeme jezdit jen po Česku, ale Honza měl jiné úmysly.

V pátek večer mi řekl, ať si zabalím kufr, že zítra odlétáme a ať si vezmu jen plavky, že vše ostatní koupíme na místě. Nechtěl mi vůbec říct, kam odlétáme, byl tajnůstkářský, a tak jsem se až na letišti dozvěděla, že nám koupil zájezd na Sicílii. „Věděl jsem, jak jsi to měla v posledních pár měsících náročné, a tak jsem chtěl, aby sis pořádně odpočinula,“ řekl mi. Udělal mi ohromnou radost a já jsem neskutečně vděčná za tak úžasného chlapa.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články