Anděla (27): Přítel na mě řval do telefonu, ale pak pochopil, že mu nejsem nevěrná

Anděla (27): Přítel na mě řval do telefonu, ale pak pochopil, že mu nejsem nevěrná
Zdroj: Pexels

Žárlivost je ošklivá vlastnost a ve vztahu dovede pokazit ovzduší. Slečna Anděla chodí se svým přítelem už pěknou řádku let a vždy bylo všechno v pohodě. Teď se teprve ukázalo, jak moc dokáže být žárlivý.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 21. 10. 2022 07:00

S Adamem (25) chodím už pět let. Myslela jsem si, že o něm vím snad už úplně všechno. Jeho nejtajnější přání i vrtochy... Teď se ale ukázalo, že mě ještě dovede překvapit.

Chtěla jsem s ním strávit víkend

Před pár dny se stala opravdu podivná událost. Konečně jsem poznala, jak dokáže být můj přítel Adam žárlivý. Celých pět let, co spolu chodíme, tomu nic nenasvědčovalo. Navíc nikdy neměl nejmenší důvod. Byla jsem mu vždy naprosto věrná a jsem si jistá, že on mi byl také věrný.

Proto mě to teď tak zaskočilo a nevěděla jsem, jak na jeho výlev emocí reagovat. Jediným mým prohřeškem bylo to, že jsem mu lhala, abych ho překvapila. Adam je už měsíc pracovně v Německu. Přišlo mi to jako dlouhá doba a už jsem to bez něj nemohla vydržet. Minulý pátek jsem se rozhodla, že ho překvapím. Chtěla jsem zajet za ním, abychom spolu strávili víkend. Moc jsem se na to těšila.

Obvinil mě z nevěry

Když jsem jela v autě a byla někde v půlce cesty do Berlína, Adam mi volal, ptal se mě, kde jsem a co dělám. Jelikož jsem nechtěla nic prozradit, řekla jsem mu, že jsem zrovna v práci a že toho tu mám hodně a budu tu asi do večera. „To si ze mě děláš legraci? Vím, že nejsi v práci, zrovna jsem tam volal. Nechápu, proč mi lžeš! Nikdy bych do tebe neřekl, že si někoho najdeš a ještě mi to budeš tajit!“ řval naštvaně do telefonu.

A tak jsem musela s pravdou ven. „Neblázni, nepodvádím tě. Jsem zrovna na cestě za tebou. Chtěla jsem tě překvapit,“ oznámila jsem mu. Chvíli bylo v telefonu ticho, pak se mi omluvil. „Promiň, že jsem na tebe řval,“ řekl a zavěsil.

Došlo mu, že to přehnal

Když jsem k němu konečně dojela, čekal na mě s velkou kyticí růží a ještě jednou se mi moc omlouval. „Promiň, že jsem takto reagoval. Víš, jsem teď dost ve stresu a navíc mě rozhodilo, co se stalo Veronice s Filipem,“ řekl mi tiše.

Filip je jeho nejlepší kamarád a nedávno svou přítelkyni načapal v posteli s jiným. Je mi jasné, že to Adama dost zaskočilo, ale tak žárlivého ho neznám. Proto to pro mně byl docela šok. Naštěstí to všechno rychle vyšumělo a my si užili krásný společný víkend.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články