Barbora (43): Když jsem manželovi přišla na nevěru, neměla jsem v plánu se ho vzdát. Uchýlila jsem se proto ke lsti

Barbora (43): Když jsem manželovi přišla na nevěru, neměla jsem v plánu se ho vzdát. Uchýlila jsem se proto ke lsti
Zdroj: Freepik

Ani Báře se nevyhnula nevěra. Ona se na to ale rozhodla jít chytře. Manželovi neřekla, že o milence ví, a vyrazila do boje. Změnila šatník, zašla si ke kadeřníkovi a shodila pár kilo. Navíc dala manželovi ochutnat jeho vlastní medicínu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 07. 2021 10:00

Jakmile zjistíte, že vás partner podvádí, máte na výběr. Udělat scénu a následně ho vyhodit, čímž přijdete o společně prožité roky, nebo o něj zabojovat. Já si vybrala druhou možnost.

Rtěnka na manželově košili

Je všeobecně známo, že chlapi po čtyřicítce chytají druhý dech. Říká se tomu krize středního věku. Jak naivní jsem byla, když jsem si myslela, že mému Ríšovi (44) se to vyhne. Krátce po svých čtyřicátých narozeninách se manžel začal déle zdržovat v práci. Někdy byl nemluvný nebo zahleděný do sebe.

Tehdy jeho románek začal. Moje senzory byly nicméně pořád v klidu. Kdyby si dával jen trochu větší pozor, možná bych na jeho milenku ani nepřišla. Udělal ovšem školáckou chybu. Prozradil ho otisk rtěnky na límci jeho košile. Bylo jasné, že ode mě není. Já totiž rtěnky leta letoucí nepoužívám. Když jsem to zjistila, měla jsem na výběr. ,,Můžu za ním jít a omlátit mu to o hlavu,“ vypočítávala jsem. ,,Nebo tomu darebákovi ukážu, o koho vlastně přijde, když toho nenechá,“ dodala jsem a hodila košili do pračky.

Bylo téměř nad moje síly dělat, že nic nevím. Chtěla jsem si být jeho nevěrou zcela jistá, takže jsem mu prachsprostě vlezla do telefonu. Jeho milenka se jmenovala Jiřka. Psali si v jistých heslech, takže jsem to musela luštit. Nicméně celé to do sebe zapadlo. Pozdní příchody domů, ženský parfém a ty divné zprávy.

Rozhodla jsem se nasadit mu brouka do hlavy

Sešla jsem se s kamarádkou Věrkou, abych se jí svěřila. ,,Víš, že mě to ani nepřekvapuje?“ prohlásila hned potom, co jsem jí řekla, že manžel někoho má. ,,Okamžitě ho vyhoď. Podívej se na mě. Mně dělal Ruda to samé. Dneska mám klid. Nemusím se o nikoho starat, žiju si podle svého. Na nic nečekej,“ rozčilovala se Věrka.

Jenže ona žila sama už pět let. Stala se z ní zapšklá babizna. Já to tak nechtěla. Rozhodla jsem se zabojovat. Určitě jsem neměla v plánu manželovi podstrojovat. Místo toho jsem navštívila kadeřníka a začala trochu cvičit. Obměnila jsem šatník. Velmi často jsem se beze slov vytrácela neznámo kam. Bavil mě pohled do Ríšových očí. Byl si tak nejistý.

,,Kam zase jdeš tak vymóděná? Neměla bys raději vařit večeři?“ ptal se mě ve dveřích. ,,Máme v práci menší večírek. Tam nesmím chybět. Tak si udělej míchaná vajíčka,“ mrkla jsem na něj. Jakmile jsem zabouchla dveře, musela jsem se smát. ,,Teď aspoň víš, jaké to je,“ běželo mi hlavou. Bloudila jsem městem a přemýšlela. Jestli to, co dělám, bude mít nějaký efekt. Do toho mi zavolala Věrka: ,,Jela bys se mnou na tři dny na wellness?“

Dodnes neví, že jsem na jeho nevěru přišla

To byla moje příležitost. Něco takového se mi hodilo do krámu. Když jsem to řekla manželovi, zdálo se, že mu to nevadí. Určitě si nějaký plán s Jiřkou udělá. Byla jsem překvapena, když mi volal už v pátek večer, zda jsme v pořádku dorazily. Jeho starostlivost mě až dojímala. Já mu jako naschvál posílala fotky od bazénu, přičemž jsem požádala místní pány, aby si stoupli do záběru. ,,Ne aby sis tam někoho našla,“ byla manželova reakce na první fotku.

Pobyt jsem si užila. Přijela jsem odpočinutá. Současně jsem se bála toho, co dělal Ríša celý víkend. Mohla jsem si jen domýšlet, jestli se ta coura neválela u mě v posteli. Ovšem doma mě čekal šok. Richard konečně přidělal poličku v koupelně a dal koberce do čistírny. Byt byl vygruntovaný a na stole stálo moje oblíbené rizoto.

,,Vítej doma, miláčku,“ řekl Richard a políbil mě jako před lety. Vedle talíře hořely svíčky a ležel krásný puget růží. ,,Co slavíme?“ zeptala jsem se překvapeně. ,,To, že jsi to se mnou ty roky vydržela,“ odvětil. Přesně jsem věděla, o co jde. Neděli jsme strávili v obětí a ve vzpomínkách na to, co jsme spolu zažili. Podle sms zpráv to s Jiřkou ukončil. Zabralo to!

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články