Boris (48): Málem jsme s manželkou zanevřeli na milování. Pak se mi svěřila se svým tajným přáním

Boris (48): Málem jsme s manželkou zanevřeli na milování. Pak se mi svěřila se svým tajným přáním
Zdroj: Freepik

Boris s Vandou věděli, že jejich sex už po letech společného soužití není takový, jako dřív. Nechtěli se ho ovšem zcela vzdát, tak hledali způsob, jak ho oživit. Nakonec objevili praktiku, která je možná lehce zvrácená, ale zabrala na sto procent.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 13. 10. 2021 16:00

S Vandou (45) jsme spolu víc než dvacet pět let. Za tu dobu jsme překonali několik krizí, které náš vztah jen utužily. Jediné, co nám vytrvale skomíralo, byl sexuální život. Za ty roky jsme si zevšedněli a mě to velice trápilo.

Zeptal jsem se Vandy na její sexuální touhy

Myslím, že jsme oba poslední roky cítili, že sex mezi námi není to, co býval. Vášeň a chuť se milovat každý den byla pryč. Ze sexu jsme si udělali povinnost, která nás oba začala obtěžovat. Nechtěli jsme to řešit nahlas, takže jsme sex provozovali jen pro udržení jinak zdravého vztahu. Jednou ale Vanda přišla s tím, že už nemůže.

,,Není to nic proti tobě, ale mě už sex nebaví. Sama nevím, čím to je, ale nudí mě to, nedokážu se pořádně vzrušit. Máš to stejně?“ otázala se a já přiznal barvu. ,,Ani pro mě už to není to, co to bývalo. Nechtěl jsem tě ranit, tak jsem mlčel. Nicméně měli bychom s tím něco udělat, nemyslíš?“ navrhl jsem.

Zkusili jsme postupně různé způsoby, jak v nás chuť na sex zase probudit. Vanda si pořídila nové spodní prádlo, já často vytahoval porno. To pro inspiraci. Jenže pořád to někde drhlo. Tím, že spolu máme hezký vztah, jsme k sobě byli maximálně upřímní. Mohl jsem se proto Vandy zeptat na její tajné sexuální touhy.

Uvázal jsem ji k posteli a předstíral znásilnění

,,Je něco, co bys chtěla zkusit, ale třeba se za to stydíš?“ otevřel jsem Pandořinu skříňku. Vanda chvíli váhala, a pak řekla: ,,Víš, co mě vážně láká?“ pronesla a já napjatě čekal. ,,Vzrušuje mě představa, že mě zneužíváš. Nejlépe, kdybych mohla být svázaná bez možnosti se bránit a ty by ses mě zmocnil.“

Jen to dořekla, pocítil jsem už téměř zapomenutý pocit vzrušení. Šel jsem najít nějaký provaz, abych jí sen mohl splnit. Zjevně takovou reakci nečekala, ale v jejích očích jsem uviděl touhu. Šla mýt nádobí a já ji za pár minut přepadl. S malou dávkou násilí jsem ji dovlekl do ložnice, kde jsem ji přivázal k rámu postele. ,,Ne, nech mě,“ na oko prosila a mně se ta hra začínala líbit.

Nemohla se bránit, jen se propínala a dělala, že to nechce. Po dlouhé době jsem byl nebývalé vzrušený. Nemohl jsem samotný akt moc prodlužovat, protože bych to nemusel stihnout. Celá ta situace, jak sténá a prosí o pomoc, mě prostě totálně dostala. Když bylo po všem, šibalsky jsme se na sebe usmáli.

Zachránili jsme náš sexuální život

Vanda objednala z erotického krámku lepší propriety na svazování, protože to lano nebyla šťastná volba. Příště jsme si své role prohodili. Já byl uvázaný k radiátoru a Vanda se na mně slušně vyřádila. Své vystoupení doplnila o latexový obleček, vysoké podpatky a pásku přes oči. Naše stará já, co se týče sexu, jsme navždy pohřbili.

Je škoda, že jsem se Vandy na její sexuální tužby nezeptal dřív. Nicméně náš život nyní nabral nový rozměr. Oba víme, že je to asi zvrácené, ale pořád lepší, že sex navždy vyškrtnout z našich životů.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články