Dominika (18): U babičky na chalupě jsem zažila své poprvé s nadpřirozenem

Dominika (18): U babičky na chalupě jsem zažila své poprvé s nadpřirozenem
Zdroj: Unsplash

Dominika nedávno zažila něco nadpřirozeného. Na chalupě u babičky viděla v noci záhadnou postavu. A nebyla v tom sama, její maminka i sestra měly stejný zážitek. Když se svěřily babičce, aby věděla, že v domě někdo je, ta jim řekla, o koho jde. Dominice spadl kámen ze srdce.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 07. 2022 16:00

Toto léto se nám stala zvláštní věc. Celé se to odehrálo u babičky na chalupě. Já a moje sestra Míša (22) jsme spaly i s mamkou na jedné velké posteli. Během několika dní nás celkem třikrát navštívila neznámá bytost. Strach z ní nešel. Bylo to, jako kdybychom ji znaly. Babička nám až při odjezdu řekla, o koho by se mohlo jednat.

V noci jsem za skříní viděla postavu

Letos jsme se sestrou chtěly mamce udělat radost, a tak jsme s ní jely na pár dní za babičkou. Ta vlastní starší chaloupku, ve které žije sama. Poslední dobou jsme netrávily mnoho času společně. Byla to skvělá příležitost, jak to napravit. Chaloupka je sice krásná, ale malá. Takže nám babička dala k dispozici jeden společný pokoj.

Šlo o místnost v horním patře. Byla tam velká postel, na které jsme měly spát všechny tři. První noc jsme si šly lehnout kolem půl jedenácté večer. Mamka s Míšou usnuly jako první. Já ležela uprostřed. Po chvíli jsem cítila brnění po celém těle. Nedokázala jsem se pohnout, mohla jsem pouze očima přecházet ze strany na stranu.

Byla to zoufalá situace, protože jsem nevěděla, co mám dělat. Jezdila jsem očima po místnosti a hledala způsob, jak se ze svého stavu nehybnosti dostat. Během toho jsem si všimla, že za obrovskou skříní v rohu někdo stojí. Krve by se ve mně nedořezal. V chalupě jsme měly být jen my tři a babička.

Já, mamka i sestra jsme viděly stejnou postavu

Míša začala ze spaní nahlas halekat: „Jdi pryč, nech nás!" Za chvíli se k ní připojila i mamka. Mluvila ze spaní a stejně jako Míša někoho prosila, aby odešel. Mě nenapadlo nic lepšího, než v duchu promlouvat k neznámé postavě. Vnitřním hlasem jsem řekla, aby nám neubližovala.

Pak brnění ustalo a já během chvíle usnula. Ráno nám mamka začala vyprávět svůj sen. „Zdálo se mi, že byl někdo v našem v pokoji. Stál támhle za tou skříni," pronesla a ukázala prstem. Polilo mě horko, protože právě tam jsem v noci někoho viděla. Míša potvrdila, že měla totožný sen. Babičce jsme raději nic neříkaly a usoudily, že to celé byla náhoda.

To jsme ale netušily, že nás další noc čeká to samé. Jen s tím rozdílem, že do transu upadla mamka. I ona měla brnění celého těla. My s Míšou jsme sténaly ze spaní a prosily onu bytost, aby nás nechala být. Když jsme si to ráno vyprávěly, už jsme věděly, že nešlo o náhodu. A poslední noc se to stalo znovu. Tentokrát měla brnění těla Míša a my s mamkou mluvily ze spaní.

Babička prozradila, kdo nás v noci navštívil

Mamka nechtěla z chalupy odjet bez toho, že by to babičce řekla. Hlavně z toho důvodu, že se o ni bála. Všechno jsme to babičce povyprávěly. Nebyla příliš překvapená. „Také se mi to v tom pokoji stalo. Myslím si, že je to moje zesnulá maminka, která mě občas přijde hlídat," řekla jako by se nechumelilo. A my těžce polkly.

„Nemusíte se jí bát," utěšila nás babička. A tak z nás spadly obavy. Když jsem se nad tím později zamyslela, uvědomila jsem si, že jsem v danou chvíli necítila strach. Měla jsem pocit, že dotyčnou osobu svým způsobem znám. Zesnulou prababičku Irenu jsem sice nepoznala, ale ona zjevně ví, kdo jsme. Nikdy jsem nic podobného nezažila, bylo to mé první seznámení s nadpřirozeným jevem.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články