Kačka (35): Ten propršený den mi změnil život. Díky holčičce ztracené v parku jsem našla osudovou lásku

Kačka (35): Ten propršený den mi změnil život. Díky holčičce ztracené v parku jsem našla osudovou lásku
Zdroj: Freepik

Kačka zažila velkou láskou, která skončila zlomeným srdcem. Od té chvíle si nemohla najít chlapa, který by za něco stál. Nakonec jí k lásce pomohla ztracená holčička v parku.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 09. 2022 10:00

Troufám si říct, že by se podle mého příběhu dal natočit romantický hollywoodský film. Roky jsem nemohla zavadit o pořádného chlapa. Nakonec mě k němu dovedlo setkání s malou holčičkou, která neposlechla svého tatínka a ztratila se v parku.

Roky jsem nemohla narazit na pořádného chlapa

Zažila jsem zatím jen jednu velkou lásku. V patnácti letech jsem se zamilovala do souseda Ondřeje. Chodili jsme spolu pět let. Dokonce jsme měli i před svatbou. Tu si nakonec přítel rozmyslel. Práskl do bot a štěstí odletěl hledat do Ameriky. Zlomil mi srdce na velmi dlouho dobu. Poprvé jsem k sobě pustila muže až po třech letech.

Štěstí mi to ale nepřineslo. Co rande, to propadák. Nemohla jsem si několik dlouhých let najít pořádného chlapa. Nároky jsem neměla vysoké. Požadovala jsem lásku, věrnost a pokoru. Žádný z mužů, který se v mém životě ocitl, nedokázal naplnit moje představy.

Dva roky před třicítkou jsem dostala strach, že zůstanu sama. Všechny moje kamarádky už byly vdané a některé už rodily druhé děti. Jen já byla pořád single, a ještě ke všemu s nálepkou té divné holky. Naši do mě pořád rýpali, kdy už se usadím. Nedokázali pochopit, že po tom také toužím, ale chybí mi k tomu ten správný muž.

K lásce mi pomohla ztracená holčička

Nakonec mi k němu pomohla procházka parkem. Byl zrovna deštivý den a já jako na potvoru měla auto v servisu. Z práce jsem se musela dostat městskou hromadnou dopravou. Když mi autobus odjel před nosem, rozhodla jsem se, že si cestu domů zkrátím přes park. Rozevřela jsem deštník a šla vstříc dešti.

Po pár krocích jsem zaslechla zoufalé dětské volání. ,,Tati!“ ozývalo se někde v dáli. ,,Tak, tati, kde jsi? Já se bojím,“ zoufalo si dítě. Přiznám se, že se mi nechtělo vzniklou situaci řešit. Snažila jsem se dělat, že nic neslyším, a přidala do kroku. Už tak ten den stál za prd, a ještě abych řešila ztracené dítě, pomyslela jsem si.

Jenže naléhavost hlasu té malé holčičky nabírala na obrátkách. Naštvaně jsem se otočila a běžela za ní. ,,Ty ses ztratila?“ oslovila jsem plačící dívenku. ,,Nemůžu najít tátu. Pomůžete mi?“ poprosila a zamrkala krásnýma modrýma očima. ,,Jasně, princezno, najdeme ti tatínka,“ odvětila jsem a společně jsme procházely parkem.

Konal se happy end

Pětiletá Kája mi zatím stihla říct, že nemá maminku a žije jen s tatínkem. Mluvila o něm jako o tom nejlepším chlapovi na světě. Několikrát zdůraznila, jak moc ho má ráda a musí ho najít. Zhruba po patnácti minutách jsme zahlédli muže, který strachy bez sebe pobíhal parkem a volal dcerku. ,,To je on!“ vyjekla Kája.

Zavolala na něj a muž se k nám rozběhl. Káju zdvihl do vzduchu a dával najevo, jak moc se o ni bál. ,,To je paní Kačka. Zachránila mě,“ řekla Kája a já znervózněla. ,,Dobrý den, paní Kačko. Moc vám děkuji,“ vrhl se ke mně Kájin táta. Ještě ten den jsme zašli všichni na čaj a dortík. Naše cesty se od té chvíle už nerozdělily. Ukázalo se, že Zbyšek (38) stejně jako já hledal životního partnera. Sama nevěřím tomu, jak snadno jsme se nakonec našli. Je to zkrátka krásný happy end.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články