Klára (31): Sestra mi udělala neskutečnou ostudu na svatební hostině. Nikdy jí to neodpustím

nevěsta, ženich, svatba
Zdroj: Freepik.com

Klára se s námi podělila o svůj příběh, kdy jí její sestra provedla něco, co se jen tak neodpouští. Klára se svým přítelem plánovali svatbu. Zjistila ale něco neuvěřitelného, její sestra se nestyděla na střídačku vyspat s jeho třemi bratry. Nejhorší na celé situaci bylo, jaká místa si k tomu vybrala. Jak na to celé přišla?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 10. 2020 11:00

Mám starší sestru, kterou museli rodiče pořád vodit za ručičku, i když už byla starší. Dnes jsme dospělé ženy a stejně ji mám neustále v zádech. Teď mi ztěžuje život víc než kdykoliv jindy.

Láska na první pohled

S Oldřichem to byla láska na první pohled.  V době našeho seznámení rozvážel pizzu a já si jednu u něj objednala. Když přijel poprvé, cítila jsem, že je to muž, kterého chci mít. Začala jsem si pizzu objednávat jenom kvůli němu. Jednou mi řekl, že moje číslo má a zdali mi může zavolat. Dodělával si vysokou školu a proto dělal tuto práci.

Mně to nevadilo, i kdyby dělal popeláře, zamilovala bych se do něj. Byl to muž přímo pro mě. Žádné extrémy ve svém životě nechtěl. Toužil po rodině a lásce, stejně jako já.

Sestra vyjela po jeho bratrovi

Byl z veliké rodiny, měl tři bratry. Všichni si byli dost podobní, ale Olda byl něčím jiný. Jakmile se pořádala nějaká oslava, velmi jsem se těšila. Jeho rodina byla úžasná, okamžitě mě k sobě přijali. Netrvalo to moc dlouho a my chystali svatbu. Museli jsme předem seznámit naše rodiče a zbytek rodiny.

Uspořádali jsme menší posezení u nás na zahradě, kde se hodilo maso na gril a lehce se popíjelo. Moje sestra Magda nemohla chybět. Okamžitě si vyhlídla svoji kořist, byl to jeden z Oldřichových bratrů. Matěj byl z bratrů nejstarší. Zdálo se, že mu nadbíhání mé sestry dělá dobře.

Vyspala se s ním

V jednu chvíli se dokonce na pár minut vytratili z dohledu. Shánět ho začala až jeho žena Lucie, která přijela na oslavu jako poslední. Matěj byl celý rozcuchaný a Magda vypadala jinak. Panebože, oni se spolu vyspali. To je malér, myslela jsem si sama pro sebe. Hned jsem ji vzala stranou. ,,Co to tady vyvádíš, chceš mi všechno zkazit?“ vyštěkla jsem na ni nepřátelsky.

Tvrdila, že se zamilovala. Těžko. Jen se chtěla zase pobavit a vybralo si k tomu špatné místo a špatného muže. Byla jsem vzteky bez sebe a jasně jsem ji požádala, aby toho nechala. Zdálo se, že to nepadlo na úrodnou půdu. Musela jsem to říct Oldovi, aby i on bratrovi domluvil. Chvíli byl klid a já doufala, že Magda přestane blbnout.

Ostuda v celé rodině

Blížil se den naší svatby. Byla jsem asi jako každá nevěsta velmi nervózní. Vše bylo sice dobře připravené, ale cítila jsem, že se něco stane. Obřad byl v kostele a pak jsme měli zamluvenou velikou hospodu, kde hostina měla být na zahradě pod altánem. Těšila jsem se, až do sebe kopnu jednoho panáka.

Obřad dopadl, tak jak měl. Stali se z nás manželé. Na hostině ze mě už stres opadnul. Seděla jsem s manželem u stolu a všimla si, že Magda vychází z hospody, ale tentokrát s bratrem Lukášem. Udělala to znovu. Hned za nimi ale vyšel můj otec a křičel na ni, co to vyvádí.

Byla to neskutečná ostuda. Ukázalo se, že se vyspala se všemi bratry mého manžela. Bohužel, jedna z manželek to neunesla a požádala o rozvod. Asi s ní už nepromluvím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články