Marcela (28): Kamarádka mi představila svou holku. Překvapilo mě to, vždy randila jen s muži

Marcela (28): Kamarádka mi představila svou holku. Překvapilo mě to, vždy randila jen s muži
Zdroj: Freepik

Marcela si myslela, že zná svoji dlouholetou kamarádku Lenku velmi dobře. Nedávno ji ale překvapila tím, že místo nového přítele představila Marcele přítelkyni...

Natálie Volfová
Natálie Volfová 05. 06. 2023 10:00

Myslela jsem si, že Lenku (28) znám jako své boty. V mládí jsme si byly velmi blízké a říkaly si naprosto všechno. Kdo se nám líbí, s kým chodíme i co s ním děláme... Sdílely jsme spolu hodně intimních a pikantních detailů ze svých životů. Proto mě ohromně překvapilo, když mi oznámila, že má přítelkyni.

Vystřídala hromadu kluků

Celých patnáct let, co Lenku znám, by mě ani na chvíli nenapadlo, že by mohla být na holky. Vždy byla velmi suverénní a neustále měla nějaké nové objevy. Na střední chodila snad s každým hezkým klukem.

I potom byla stejná. Kluky střídala jako ponožky. Dokonce jsem jí sama několikrát říkala, že by měla brzdit a ve vztahu hledat spíš dlouhodobost, ne jen krátké potěšení. Nikdy na mě nedala. Jela si jen to svoje a já už nevěděla, jak jí mám ukázat, že tak to dál nejde. Spousta lidí z našeho okolí ji totiž neměla ráda. Říkali o ní, že je moc do větru.

Našla si vážný vztah

Před rokem se ale všechno změnilo. Místo střídání kluků byla Lenka najednou delší dobu sama. Myslela jsem si, že konečně pochopila, že není dobré mít každý týden nový vztah. Pak se ale ukázalo, že si něčím musela procházet.

Jsou to asi dva týdny, co mi oznámila, že mi chce představit svůj nový objev. Ani ve snu mě nenapadlo, co mě bude čekat. „Myslím, že jsem konečně našla někoho, s kým chci opravdu být. Ještě nikdy jsem nebyla tak šťastná,“ rozplývala se mi do telefonu. Moc jsem se těšila, až její nový objev poznám. Byla jsem ráda, že ji někdo dokáže udělat tak šťastnou.

Nechápu, proč je teď na holky

Když došlo na seznámení, pořádně ve mně zatrnulo. Místo toho, aby Lenka přivedla kluka, uviděla jsem ve dveřích slečnu. „Ráda bych ti představila Moniku,“ řekla mi. „Známe se už půl roku, ale teprve před měsícem jsme to daly dohromady,“ dodala. Snažila jsem se nedat najevo své překvapení a chovat se mile, přesto jsem tomu nerozuměla.

Kdy mi chtěla Lenka oznámit, že je na holky? Proč najednou tak otočila? Mohla mě na to připravit dopředu. Takto jsem nedokázala zakrýt překvapení a možná i zklamání... Nerozumím tomu, proč najednou obrátila. Je mi jedno, že je na holky, ale mohla mi to říct jinak. Takhle se po těch letech cítím trochu podvedeně.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články