Marie (22): Ukázala jsem se kamarádovi gayovi jen v kalhotkách. Pak se stalo něco, z čeho jsem dodnes nesvá

Marie (22): Ukázala jsem se kamarádovi gayovi jen v kalhotkách. Pak se stalo něco, z čeho jsem dodnes nesvá
Zdroj: Freepik

Maruška si nemohla vynachválit čas strávený se svým nejlepším kamarádem, který je na kluky. Mohla se před  ním chovat nenuceně, ovšem jen do chvíle, než se ukázalo, že možná není tak úplně gay.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 14. 08. 2023 10:00

Lukáš (20) je nejzábavnější kluk, co znám. Můžu mu říct cokoliv, nemusím se přetvařovat, přespáváme spolu ve společné posteli. Jenže v poslední době se chová jinak a já si říkám, jestli celou dobu lhal sobě, nebo mně.

Byla jsem hrdá na svého gay kamaráda

Lukáš byl pro každou srandu, kolik jsem se toho s ním nasmála, až mě bolelo břicho. Byl mnohem lepší než kamarádka. S holkama se totiž občas pohádáme, vyjedeme na sebe anebo jedna na druhou žárlíme. A rozhodně byl Lukáš lepší než obyčejný kámoš – protože před klukama si nedovolím pobíhat po bytě ve spodním prádle a zkoušet vhodný outfit na párty.

Lukášovi jsem plakala na rameni, držel mi vlasy, když jsem zvracela, a společně jsme hodnotili pěkné kolemjdoucí kluky. Prostě spřízněná duše, co miluje romantické filmy jako já. Přespával u mě poměrně často a pod jednou peřinou jsme klidně sledovali horory. Jenže poslední dobou se s ním něco děje. 

Když jsem se ho jen v kalhotkách ptala, aby mi vybral šaty na rande, nějak dlouho na mě zíral. „Co je s tebou? Myslíš, že jsem tlustá, viď?“ obořila jsem se na něj. „Jsi dokonalá,“ řekl dost vážně a to mě zarazilo. Hned jsem to převedla do vtipu, ale už jsem se cítila nesvá. Posledně jsme se loučili a on mi dal pusu jako obvykle, jen byla podezřele dlouhá a tiskl se ke mně pevněji. Přestává s ním být legrace.

Podrobila jsem ho testu, zda je opravdu na kluky

Začala jsem pátrat mezi našimi společnými známými a zjistila jsem, že nikdo nezná žádného jeho oficiálního přítele. Začínám si říkat, jestli je vůbec na kluky. Když si vzpomenu, kolik času jsme strávili v těsném objetí nalepený jeden na druhého…

„Možná ze sebe dělá někoho jinýho, aby ti mohl být blíž,“ nadhodila bezelstně moje matka. Nasadila mi tím pořádného brouka do hlavy. Taková varianta by leccos vysvětlovala. Co když je do mě zamilovaný? Bylo na čase zkusit to v praxi.

Zašli jsme si večer do gay klubu, jako obvykle komentovali všechny přítomné a já pak navrhla, že zkusíme někoho sbalit. Chtěla jsem, aby Lukáš pozval barmana na drink a kamarád se strašlivě zdráhal. Musela jsem udělat na baru scénku, že dohazuji nesmělého přítele. Lukáš se naštval a šel okamžitě domů.

Řekl mi, že v tom nemá stoprocentně jasno

Doběhla jsem ho uprostřed rušné ulice a domáhala se pravdy. Sdělila jsem mu, že mám pocit, jako by o mě jevil zájem. Já ale celou dobu žila v tom, že má orientaci vyřešenou. Vypadal zmateně a přistiženě. Přiznal se, že ke mně opravdu asi něco cítí. Připadala jsem si zrazená.

Vzápětí dodal, že ještě nemá dost zkušeností a není si jistý na "sto procent“. Tím mě vykolejil. Samozřejmě svého kamaráda podpořím, vyslechnu a nechci na něj tlačit. Už ale nepřichází v úvahu, že si budeme dělat doma pyžamovou párty s polštářovou bitvou a podobné srandičky. 

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články