Míša (32): Tchyně nám dělá ostudu na sociálních sítích. Nechápe, že její fotky jsou pro smích

Míša (32): Tchyně nám dělá ostudu na sociálních sítích. Nechápe, že její fotky jsou pro smích
Zdroj: Freepik

Míša pochází z velké rodiny, která je vcelku normální. Až na její tchyni Alenu. Ta se stala ostudou celé rodiny. Na sociální sítě dává fotografie, které budí poprask. I když je žena z města, fotí se třeba v kroji. A zkusila to i v latexu. Míšina rodina teď neřeší nic jiného než počínání paní Aleny.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 18. 05. 2022 13:00

Historek a příběhů o tchyních je nespočet. Povětšinou jsou o tom, jak nám snachám kecají do života a brání své syny. Moje tchyně je však naprostý unikát. Velmi podivným způsobem propadla kouzlu sociálních sítí. Zahlcuje internet neobvyklými fotografiemi. Přiznám se, že se za ni stydím.

Tchyně dává na sociální sítě nevhodné fotografie

Jsme celkem početná rodina. Jenom já pocházím ze tří sourozenců. Mé sestry už mají děti. Manžel Honza (31) je dokonce z pěti dětí. Celá naše rodina je propojena i na sociálních sítích. Přiznám se, že právě kvůli tomu se krotím s přidáváním příspěvků.

Vždy si bedlivě rozmyslím, co na sociální síť dám, protože když je to něco nevhodného, při první rodinné sešlosti se to řeší. Jenže tchyně Alena (57) si s tím hlavu neláme. Té snad zcela přeskočilo. Když jí Honza před časem ukázal, jak se na sítě dostane, byla z toho celá paf.

Zřídila si hned tři účty. Od nás zjišťovala, co je vlastně vhodné na sítě dávat. Honza jí všechno vysvětlil jako malému dítěti, aby prostě neudělala nějakou botu, za kterou by se pak styděla. Ale pak začal vyloženě teror. Alena se stylizovat do několika rolí. Na první fotce, nad kterou mi zůstal rozum stát, byla oblečená do latexového oblečku...

Chtěla jsem tchyni pouze poradit

„Hele, myslí tvoje máma tu fotku vážně?" udeřila jsem na manžela. Ježíši, to je ostuda," chytal se za hlavu a hned jí psal zprávu, aby to smazala. Alena na to ale nereagovala a fotku si nechala na všech profilech. V rodině se o tom hned začalo mluvit. Moje matka se nad tím náramně bavila. Možná proto, že Alenu zrovna dvakrát nemusí.

Neuplynul ani týden a Alena si lupla další bizarní fotku. Tentokrát se ošatila do kroje a nechala se vyfotit na poli. A pak ještě s krávou za zády. Že na tom nic není? Podle mě je. Budí to dojem, že nemá všech pět pohromadě. Ona je žena z města a možná nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že tak blízko krávy byla poprvé v životě.

Když jsme se s Alenou potkaly na rodinné oslavě, vzala jsem si ji stranou. „Nechci být neslušná, ale možná by ses měla s těmi příspěvky krotit. To, co tam dáváš, je přinejmenším divné. Hlavně ta fotka v latexu," nadhodila jsem a doufala, že moji radu v klidu přijme. Tchyně mě ale odstrčila se slovy, že je svobodný člověk. A bude si tam dávat, co se jí zamane.

Tchyně nám dělá ostudu

Aleně vůbec nevadí, že je posměchem nejen v rodině, ale i v práci. Máma zná jednu její kolegyni. Společně se nad Aleniným chováním baví. Ale mě se to nelíbí. Jenže ona je jak natvrdlá a dál nás zahlcuje nesmyslnými fotografiemi.

Nedávno navštívila nějakého šamana, který měl v domácím chovu hada. Byla jen ve spodním prádle, nechala se omotat hadem a šup s tím na internet. Její fotky se šíří rychlostí blesku a je to ostuda pro nás pro všechny. Alena v tom dokonce vidí umění. Já to vidím spíš tak, že už neví, jak na sebe strhnout pozornost. Nejraději bych si ji všude smazala, ale to bych neměla přehled o tom, jakou blbost zase sdílela. Jde od kadeřníka? Další fotky. A to ani nemluvím o tom, jak často se fotila s holuby v parku. Nebo jak čichá ke kytkám. Obdivuji, jaký má ta ženská žaludek.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články