Monika (45): Povedlo se mi odloudit chlapa od rodiny. Jenže teď mám soupeře, se kterým se nemůžu měřit

Monika (45): Povedlo se mi odloudit chlapa od rodiny. Jenže teď mám soupeře, se kterým se nemůžu měřit
Zdroj: Freepik

Monika dlouho zastávala roli milenky. Její Marcel od rodiny odcházel tři roky. Jednoho dne se k ní dorazil a už zůstal. Pět let si užívala pocit vítězství, pak se ale ozvala jeho bývalá žena.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 18. 08. 2021 10:00

Když jsme spolu ještě nebyli oficiálně, Marcel (48) za mnou utíkal od manželky a dcery. Po čase se nechal rozvést a z nás se stal pár se vším všudy. Štěstí trvalo pět let. Pak začala jeho pubertální dcera Kamila dělat problémy.

S mým synem si Marcel hned padl do noty

Když jsem byla jen milenkou, každý den jsem se bála, že dá Marcel přednost rodině. On zarytě tvrdil, že ženu nemiluje a jen hledá vhodnou příležitost, aby jí řekl, že se chce rozvést. Čekala jsem na něj tři roky. Jednoho dne přišel s kufry a zůstal u mě. Myslela jsem si, že jsem vyhrála.

Koupila jsem byt, ve kterém jsme spolu žili. Já už měla dítě z předešlého vztahu. Synovi Kubovi je dnes jedenáct let. Na Marcela si velmi rychle zvykl. Dalo by se říct, že ho přijal za otce. Jezdili jsme spolu na výlety a užívali si jeden druhého. O Marcelově ženě jsme dlouho neslyšeli, jen občas si zavolali kvůli dceři.

Kamila k Marcelovi odmítala jezdit. Jeho odchod od rodiny brala jako zradu. Nějakou dobu se snažil, aby si získal zpět její přízeň. Lehké to nebylo, protože ho k sobě nepustila. Marcel si řekl, že tomu dá čas. Myslel si, že až bude Kamila starší, možná to pochopí. Dnes je jí patnáct let a začala dělat problémy.

Štěstí nám nabourala jeho dcera

Hovory od Marcelovy bývalé ženy Jany se zintenzivnily. Zoufale ho prosila o pomoc. Kamila začala chodit za školu a zhoršil se jí prospěch. K tomu se tahala s podivnou partou. Jana se přiznala, že na dceru nestačí. Marcel se s Kamilou snažil promluvit, ale nepomohlo to. Chtěla ho mít doma.

Najednou se Jana s Marcelem začali scházet. Vylévala si mu srdíčko, jak je Kamila nezvladatelná. Marcelovi se jí po čase zželelo a přišel s nečekaným řešením. ,,Budu muset Janě pomoct s Kamilou,“ začal opatrně. ,,Jak přesně?“ zajímalo mě.

,,Dočasně se k holkám nastěhuji, abych měl Kamilu pod dohledem,“ řekl a mně se sevřelo srdce. ,,Je to nutné? Vždyť může chodit k nám. Může tady i střídavě bydlet, pokud by sis to přál,“ navrhla jsem mu. ,,To nepůjde. Tebe nesnáší. Jsi pro ni ta, co zničila rodinu. Doma na ni dohlédnu, aby v pořádku dostudovala a nedělala problémy,“ přesvědčoval mě.

Přítel se vrátil k rodině, prý dočasně...

Nemělo smysl ho přemlouvat. Jde o jeho dítě, a to nemám šanci přebít. ,,A jak to bude s námi?“ Marcel si poposedl a řekl: ,,To ještě promyšlené nemám. Zcela jistě se pár týdnů neuvidíme. Minimálně do doby, než se Kamila srovná. Budu ti volat, slibuju,“ řekl, ale já už tušila, že to nebude fungovat. Během několika dní se odstěhoval.

Volal sice denně, ale komu by to stačilo? Kuba se mě ptá, proč od nás Marcel odešel. Nejdřív jeho otec, teď on. Nelžu mu. Řekla jsem mu, jak se věci mají. Marcel je pryč třetí měsíc. Viděli jsme se jednou. Nevypadá to, že by se k nám chtěl vrátit. Nedávno jsem na ulici potkala Janu. Vypadala šťastně a spokojeně. Skoro si říkám, jestli to na Marcela ty dvě neupekly cíleně. Kdo ví?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články