Natálie (27): Přítel přišel na to, že mu při milování lžu. Nyní si přijde zcela nemožný

žena
Zdroj: Freepik.com

Když se Natálie seznámila s Liborem, byla z něj celá nadšená. Byl to velmi krásný a statný chlap. Velmi se těšila na jejich první milování, ale měla i trochu obavy. On byl dokonalý a ona nebyla zrovna modelka. Sex byl sice krásný, ale bohužel neprožila vysněný orgasmus. Rozhodla se, že ho bude předstírat. Přišel na to její přítel?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 10. 2020 16:30

Libor je jeden z těch mužů, o kterém si říkáte ,,na toho nemám“, jenže pak se stane zázrak a vy s ním žijete. Libor vypadá jako model, ale přitom uvnitř je to zcela obyčejný chlap.

Těšila jsem se na první milování

Sice jsem nebyla panna, když jsem s Liborem začínala chodit, ale prvního milování s takovým ,,kusem chlapa“ jsem se zkrátka bála. Zdali se mu vůbec budu nahá líbit. On byl vysoký, vyrýsovaný. Já menší a do zpevněného těla jsem měla daleko. Svoje obavy jsem si nechala raději pro sebe.

Naše první milování proběhlo u něj doma. Udělal tomu patřičnou atmosféru, zdálo se, že mu na mně záleží. Byl velmi něžný a romantický. Když se mě jeho ruce dotýkaly, projíždělo mnou neskutečné vzrušení.

Myslím, že byl v posteli dobrý, ale vysněný orgasmus jsem s ním bohužel nezažila. On se tvářil spokojeně, takže jsem ho nechala při myšlence, že všechno je tak, jak má být. Byla jsem z toho zklamaná, ale nebyla to jeho chyba. My ženy to máme složité snad ve všem. Doufala jsem, že příště to bude lepší.

Jenže nebylo. Během předehry jsem byla velmi vzrušená, vždycky to vypadalo, že orgasmus prožiji, ale nakonec se to nestalo. Aby nebyl Libor zklamaný, rozhodla jsem se, že ho budu předstírat. Musela jsem to ale hrát tak, aby to nebylo podezřelé. Měla jsem ho velmi ráda a nechtěla jsem ho ranit.

Divadelní představení

Už jsem neřešila, jestli vůbec orgasmu dosáhnu, nebo ne. Předstírání se stalo součástí naší ložnice. Už jsem se jen soustředila, aby bylo moje divadelní představení dostatečně přesvědčivé. Libor, jak se zdálo, netušil, že to celé hraji. Občas jsem se snažila náš sexuální život okořenit, ale nepomohlo mi to.

Jednoho večera, kdy se k tomu opět schylovalo, tak Libor navrhl, abychom zůstali u orálního sexu. Dával si na své práci velmi záležet. Byla jsem tak vzrušená, že jsem myslela, že budu radostí křičet. Přišlo něco, co jsem s ním ještě nezažila. Orgasmus. Vyjekla jsem vzrušením a ujela mi slova: ,,Můj první orgasmus.“

Byla jsem odhalena

,,Jak jako první?“ ptal se udiveně. Zeptal se mě zcela přímo: ,,Ty jsi to snad doteď předstírala?“ S odpovědí jsem váhala příliš dlouho, což mě prozradilo. Libor se velmi urazil, proč jsem to neřekla rovnou. Mohli jsme prý na tom pracovat společně. Snažila jsem se mu to vysvětlit, že jsem ho nechtěla ranit.

Bohužel to nepochopil. Cítí se podveden. Lhala jsem příliš dlouho a nabouralo to důvěru mezi námi víc, než jsem si myslela. Nemám šanci to vzít zpět. Můžu jen doufat, že mi teď uvěří, že už nepředstírám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články