Oskar (29): Mamčina kamarádka chtěla zapojit pračku. Ve skutečnosti jí šlo o něco jiného

Oskar (29): Mamčina kamarádka chtěla zapojit pračku. Ve skutečnosti jí šlo o něco jiného
Zdroj: Freepik

Oskar musí řešit velmi nepříjemnou záležitost. Kamarádka jeho matky mu věnuje více pozornosti, než by si mladý muž přál. Dokáže se ze svízelné situace nějak elegantně dostat?

Natálie Volfová
Natálie Volfová 31. 08. 2021 08:00

Chování matčiny kamarádky překročilo všechny meze. Nedokážu se s tím srovnat. Nikdy v životě by mě nenapadlo, že i chlap může zažít sexuální obtěžování. Na rozdíl od žen to však máme o dost složitější. Když se s tím někomu svěříme, neberou nás vážně.

Už při seznámení prohlásila, že jsem sexy

Moje matka nastoupila před dvěma lety do nové práce. Hned na začátku si tam našla kamarádku. Často se navštěvují, chodí spolu do kaváren i na různé výstavy. Asi před rokem jsem byl Kamile (62) představen i já.

Náhodou jsem se stavil u mámy, když vtom přijela Kamila, aby jí něco předala. Už při představováni mi došlo, že můj vztah k ní nebude úplně růžový. „To jsi mi neřekla, že tvůj syn je tak sexy,“ prohlásila a bez skrupulí na mě mrkla. Mámě to nepřišlo vůbec divné, jen se tomu smála.

Potřebovala prý pomoci s pračkou

Kamilin zájem o mě vygradoval teprve nedávno. Asi před týdnem mi volalo neznámé číslo, vzal jsem to a tam se ozval její hlas. „Ahoj Oskare, vyprosila jsem si číslo od tvojí mamky, potřebovala bych doma pomoct se zapojením pračky. Myslíš, že by sis na mě udělal čas?“ ozvalo se v mobilu.

Nejsem ten typ, který umí říct ne, a tak i přesto, že se mi nechtělo, domluvili jsme se, že k ní další den přijedu a pračku jí zapojím. Už v tu chvíli mě mělo napadnout, že je to z její strany jen záminka. Copak jí pračku nemůže zapojit instalatér? Nebyl by problém si na tu práci sehnat někoho jiného. Kamila ale chtěla mě.

Při loučení mě poplácala po zadku

Už když jsem vstupoval do dveří, tušil jsem, jakou hloupost jsem udělal. Chtěl jsem to mít co nejdřív za sebou, tak jsem se hned hrnul do koupelny. Kamila mě ale zastavila: Nedáš si kávu? Upekla jsem bábovku, pojď si se mnou na chvíli sednout, pračka počká.“ Během těchto mučivých chvil u kávy se mě začala vyptávat na hodně osobní věci. Jestli někoho mám, co za sport dělám, že mám tak vypracované tělo, a jestli na mě ženský hodně letí.

Pračku jsem nakonec zapojil, jak nejrychleji jsem svedl. Chtěl jsem být už z domu pryč. Při loučení se situace ještě víc vyhrotila. „Děkuju,“ řekla Kamila, dala mi pusu na tvář a poplácala mě po zadku. Její chování jsem nepochopil a bylo mi proti srsti. Jsem přece syn její kamarádky! To si opravdu myslí, že je dobrý nápad mě svádět?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články