Patrik (27): Těhotná přítelkyně mě podvádí se svým šéfem. Je to tak absurdní, že ani nevím, co s tím mám dělat

Patrik (27): Těhotná přítelkyně mě podvádí se svým šéfem. Je to tak absurdní, že ani nevím, co s tím mám dělat
Zdroj: Unsplash

Zrada ve vztahu je velmi bolestivá. Myslíte si, že milovanou osobu znáte, ale ona vás i tak bodne do zad. To se stalo Patrikovi. S Laurou byl šťastný a chystali se založit rodinu. Jenže nakonec je všechno jinak.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 22. 02. 2023 07:00

Za pár dní to bude rok, co jsem začal chodit s Laurou (30). Na naše výročí jsem měl velké plány, protože ten rok, co jsme spolu, byl zatím nejlepší v mém životě. Teď to ale vypadá tak, že z toho nic nebude, protože Laura mě zradila.

Moje přítelkyně je těhotná

Hned na začátku našeho vztahu jsem věděl, že je to ta pravá. Byl jsem do ní zblázněný, ona se ale chovala vlažně a chladně. Já jako první řekl kouzelná slova: „Miluji tě." Nečekal jsem, že je vysloví taky. Prostě jsem věděl, že jí to musím říct, i když jsme spolu byli teprve měsíc.

Postupně mi i ona začala otevírat své srdce a stali jsme se nerozlučnou dvojkou. Když mi před třemi měsíci oznámila, že je těhotná, byl jsem v šoku. Děti jsem tak brzy neplánoval, ale věděl jsem, že s nikým jiným je mít nechci. Nakonec jsem byl rád a na miminko jsem se začal velmi těšit. Moji radost ale komplikuje fakt, že teď bych s Laurou nejraději neměl nic společného.

Přítelkyně se začala chovat divně

Laura se asi tak před měsícem změnila. Chodila z práce čím dál tím později, dokonce si brala směny za kolegyně. Když jsem ji prosil, aby trošku brzdila a dávala na sebe pozor, odbyla mě. „Čekáme dítě, peníze navíc se nám budou určitě hodit,“ řekla mi suše. Dál už jsem nemyslel na to, že se chová divně. Ale kdybych dával větší pozor, mohl jsem si ušetřit nepříjemné odhalení, které mě čekalo před pár dny.

Pracuji z domova a rád si přivstanu. Aspoň je klid na práci. Udělal jsem si kávu a zapnul notebook. Když jsem otevřel e-mail, byla tam přihlášená Laura. Nemohl jsem si nevšimnout zprávu od jejího šéfa.

Přítelkyně má poměr

Psal v něm, že si sex s ní velmi užil a rád by to zopakoval. A také se jí ptal, jestli má odpoledne čas. Nemohl jsem uvěřit tomu, na co se dívám. Cítil jsem, že celý můj svět se zhroutil. Nikdy bych nevěřil, že mě moje přítelkyně, se kterou zakládám rodinu, může podvést.

V hlavě mám samé otázky. Proč to udělala, jak dlouho s ním spí... A je to dítě vůbec moje? Mám strach ji konfrontovat. Nechci, aby náš vztah skončil, ale nemůžu si lhát do kapsy. Laura je úplně jiný člověk, než jsem si myslel.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články