Šimon (25): Přítelkyně mě podváděla se svým ex. Teď nechce vypadnout z mého bytu, prý nemá kam jít

Šimon (25): Přítelkyně mě podváděla se svým ex. Teď nechce vypadnout z mého bytu, prý nemá kam jít
Zdroj: Unsplash

Zrada od milované osoby vždy bolí hodně. Šimon plánoval s Ester společnou budoucnost, ale pak jednoho dne zjistil, že ho podvádí se svým ex. Když ji požádal, aby se odstěhovala, myslel si, že všechno tím bude vyřízené. Stal se pravý opak.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 10. 01. 2023 13:00

Ester (24) je krásná holka. Asi proto to dopadlo tak špatně. Místo krásy jsem měl spíš pokukovat po inteligenci a charakteru. Je pravda, že ona toho v těchto oblastech moc nepobrala.

Řekla mi o svém ex

Chodili jsme spolu rok. Myslel jsem si, že nám to vydrží déle. Měl jsem nasazené růžové brýle a viděl jsem v Ester jen to nejlepší. Přede mnou měla dlouhodobý vztah a všechno mi o něm řekla. Byli jsme k sobě hodně upřímní a nic netajili.

Rozešla se, protože ji partner podváděl. „Když sem je načapala u nás v bytě, byl to pro mě strašný pohled,“ řekla mi a rozplakala se. Už to mi mělo napovědět, že ke svému bývalému příteli ještě něco cítí. Taková reakce přece není běžná. Já jsem ale byl zaslepený a myslel jsem si, že jsem ten jediný, koho miluje.

Podváděla mě se svým ex

Spletl jsem se. A to pořádně. Ester pro mě nachystala stejné překvapení, jakého se dočkala od svého ex. Už delší dobu jsem měl podezření, že v našem vztahu není všechno v pořádku. Ester chodila z práce pozdě a nechtěla se mnou vůbec trávit čas. Bylo mi jasné, že za tím něco vězí.

Když jsem jednoho dne přišel dřív z práce a před domem uviděl Ester, jak se líbá se svým bývalým, bylo mi vše jasné. Ihned jsem z ní začal dolovat informace. Přiznala se mi, že s ním udržuje poměr už pár týdnů. Nemohl jsem pochopit, proč mi způsobuje stejnou bolest, jakou on způsobil jí. Vždyť ví, jak to bolí. Pro mě tedy existovalo jediné řešení - rozchod.

Nechce se odstěhovat

Ester na rozchod přistoupila a slíbila, že se odstěhuje z mého bytu. To bylo před dvěma týdny. Jenže ona u mě stále bydlí. Její přítomnost je mi nepříjemná. A tak jsem jí řekl, ať už se konečně pakuje. Místo toho přišla s výmluvou. „Já ale nemám kam jít. Teď narychlo nic neseženu. Přece mě nevyhodíš na ulici...“ žadonila.

Emocionálně mě vydírá, protože já blbec jí nabídl, že u mě může zůstat, dokud si nesežene něco jiného. Měl jsem být drsný a říct jí, že se třeba může nastěhovat ke svému ex. Teď ji budu muset vídat do té doby, než se uráčí odstěhovat. Měl jsem ji vyhodit z bytu hned, jak jsem zjistil, že mi je nevěrná.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články