Karla (28): Podváděla jsem svého přítele. Teď nejen nevím, čí dítě se nám narodilo, ale musím řešit ještě jednu věc

Karla (28): Podváděla jsem svého přítele. Teď nejen nevím, čí dítě se nám narodilo, ale musím řešit ještě jednu věc
Zdroj: Shutterstock

Karla si našla milence. Společně s přítelem Romanem jí dávali vše, co od života chtěla. Až do chvíle, než zjistila, že je těhotná, a netuší, kdo je otcem jejího dítěte.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 31. 10. 2021 12:00

Tenkrát nám to s Romanem moc neklapalo. Hledala jsem nějaké povyražení, abych se zase cítila žensky a milovaná. Když se mi prostřednictvím sociálních sítí ozval dávný kamarád Erik, začali jsme si psát téměř denně.

Zase jsem měla chuť ráno vstávat

Brzy jsme se sešli a začali spolu spát. Sex s ním byl tak nevšední, jiný. Milovala jsem tu energii něčeho nového. Každý den jsem se těšila na jeho zprávy. Chtělo se mi ráno vstávat, protože jsem věděla, že napíše.

Paradoxně nám to zlepšilo i vztah s Romanem. Byla jsem šťastnější, usměvavější. Věci, za které jsem mu dřív nadávala, mě nechávaly chladnou. Jelikož jsem měla sexuální život někde jinde, Romanovy pracně vyrýsované svaly mě nechávaly v klidu.

Jednou přišel Romča s nápadem, který se mi moc nezdál. "Přemýšlel jsem a možná to není tak špatný nápad, ta rodina," narážel na to, že jsme se kdysi na můj popud už o dětech bavili. Jeden čas jsem jimi byla tak posedlá, že jsem si jen přála, aby ho Roman při sexu v opilosti zapomněl vytáhnout.

Jednoho dne jsem zjistila, že jsem těhotná

To, že neberu prášky už celé měsíce, jsem mu neřekla. Přečetla jsem si, že se tělo z antikoncepce dlouho čistí a chtěla jsem být připravená právě na tuhle chvíli. Ale když nastala, ani jsem nevěděla, zda o to momentálně stojím.

Byla jsem totiž už dávno zamilovaná do Erika. Bylo to něco jiného než s Romanem, přeci jen toho už jsem měla okoukaného. "Odejdi a buď se mnou," zašeptal mi jednou Erik do vlasů, když jsme u něj leželi nazí po dalším parádním čísle. Zarazila jsem se. Až tehdy jsem si uvědomila, že jsem nikdy nepřemýšlela nad tím, že Romana odpustím. Vyhovovalo mi, když jsem je měla oba. Každý měl něco a společně byli dokonalí.

Trvalo to ještě pár měsíců, než jsem zjistila, že jsem těhotná. V tu chvíli by se ve mně krve nedořezal. Sice jsme s Romanem občas spali, ovšem frekvence sexu s Erikem nahrávala skutečnosti, že by dítě mělo být jeho. Byla jsem v koncích. Nevěděla jsem, čího potomka čekám. A kdybych chtěla udělat testy otcovství, musela bych Romanovi přiznat, proč pochybuju.

Milenec si se mnou chce vážně promluvit

Rozhodla jsem se, že to s Erikem skončím a zůstanu s Romanem. Věděla jsem, že si dítě přeje a postará se o něj. Celé těhotenství jsem ale myslela na to, co když dítě není Romanovo. Nejhorší to bylo, když se nám Adámek narodil. Všichni nám totiž říkali: "No, po kom on je? Ten snad není váš!" Při každé téhle větě se mi chtělo zvracet.

Protože já to nevěděla. Skrývala jsem na sociálních sítích, že jsem těhotná, ale nakonec jsem se také chtěla pochlubit. Každá máma si myslí, že její dítě je to nejkrásnější. Asi v tu dobu se to k Erikovi dostalo, jinak jsem si ho všude smazala. Není hloupý, spočítal si, kolik je 9 měsíců. Včera mi od něj přišla zpráva: "Asi bychom si měli vážně promluvit."

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články