Pavla (34): Když jsem spatřila kamarádčina ňadra, došlo mi, že mám vážný problém

Pavla (34): Když jsem spatřila kamarádčina ňadra, došlo mi, že mám vážný problém
Zdroj: Freepik

Pavla je zmatená ze svých pocitů. Po seznámení s Terkou začala pochybovat o své sexuální orientaci. Tereza ji velmi přitahuje a jak se zdá, ona to má stejně. Pavla by ráda zkusila víc, ale neví, jak na to.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 03. 2022 09:00

Když jsem se přes jednu svoji kamarádku seznámila s Terezou (33), nenapadlo mě, jak moc mi to zamotá hlavu. Dlouho jsem si s nikým nesedla, jako právě s ní. Máme hodně společného. Skoro mě až mrazí z toho, jaké city k ní chovám. I když si to nechci naplno připustit, přitahuje mě.

Nová kamarádka ve mně vzbudila touhu

Když mi kamarádka Jana volala, jestli si večer neskočíme na skleničku, neváhala jsem. Kdykoli se vyskytne příležitost vypadnout z baráku, mizím. Toho večera s sebou Jana přivedla i svoji kamarádku Terezu. Usměvavá blondýna, která mi při seznámení pevně stiskla ruku. Během večera jsem se bavila převážně s Terkou.

Velmi rychle se ukázalo, kolik toho máme společného. Jak co se týče výchovy dětí, nebo aktivního a zdravého životního stylu. Ten večer jsme si vyměnily čísla a sešly se za pár dní znovu. Obě jsme vzaly děti a vydaly se do parku. Naše ratolesti si hned padly do oka, jako by se znaly odjakživa.

O pár dní později jsme se náhodně potkaly na plaveckém stadionu. Tehdy mi poprvé došlo, že mě Tereza přitahuje. Když jsme se v šatnách převlékaly, mohla jsem na ní oči nechat. Krásné pevné tělo, bujná prsa. Cukala mi ruka, jak jsem se jich chtěla dotknout. Studem jsem zrudla a na pár minut ztratila řeč.

Když mě pohladila v kině, znervózněla jsem

Dcera měla narozeniny a chtěla, aby přišla i Terka se synem Pavlíkem. Když byla oslava v plném proudu, moje myšlenky se znovu zatoulaly k Terce. Neustále jsem ji tajně pozorovala. Jak láskyplně si hraje s mými dětmi, jak se na mě chvílemi usmívá. Co blbneš, přece ses nezakoukala do ženský, promluvilo moje vnitřní já.

Pořád jsem se musela krotit, abych neudělala nějakou hloupost. Nebylo to zrovna lehké. Když jsme se domluvily, že spolu půjdeme do kina, nemohla jsem se dočkat. Chystala jsem se na to, jako bych šla na rande. Když se v kině setmělo a začal film, Tereza mě pohladila po ruce. Tím, jak jsem to nečekala, jsem ucukla.

Ona na sobě nedala nic znát. Po pár minutách jsem se odhodlala jí to vrátit. Položila jsem jí ruku na stehno. Terka se na mě usmála a pokývala hlavou. Ke konci filmu mi položila hlavu na rameno. Kvůli tomu vlastně pořádně nevím, o čem ten film byl. Celou dobu jsem přemýšlela, co se to mezi námi vlastně děje.

Odmítám kvůli tomu sex s manželem

Když jsem Terku vysazovala před domem, naklonila se ke mně a něžně mě políbila. ,,Napíšeme si, jo? Dobrou noc,“ řekla a ladně vystoupila. Zajela jsem za roh a chvíli se jí dívala do oken. V ten moment mi došlo, že ji mám ráda víc než jen jako kamarádku. O pár dní později jsem ji i s jejím manželem pozvala k nám na skleničku.

Když ji manžel Radek políbil, pocítila jsem čistou žárlivost. To, co se děje, se začíná podepisovat i na mém manželství. Ač manžel Vašek za nic nemůže, nemám na něj vůbec chuť. Vyhýbám se sexu, jak to jen jde. Mám v hlavě jen Terezu. Láká mě jak nikdo. Teď je otázkou, jestli to má vážně taky tak. Ta ženská mě totálně zmátla.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články