Pavlína (24): Jsem milenkou bohatého muže. Funguje to ale trochu jinak, než si lidé myslí

Pavlína (24): Jsem milenkou bohatého muže. Funguje to ale trochu jinak, než si lidé myslí
Zdroj: Unsplash

Pavlína nikdy nesnila o tom, že bude mít aférku s bohatým mužem. Když jednoho potkala, bylo jí sedmnáct. Vydrželo jim to dodnes. A možná i díky tomu, že nejde o klasický příběh miliardáře, který si vydržuje mladou holku.

Jana Jánská
Jana Jánská 29. 05. 2023 13:00

Nikdy jsem nesledovala žebříčky českých miliardářů. Muž, kterému budu říkat třeba Jarda, se v nich umísťuje hodně vysoko. Ale to jsem zjistila až tehdy, když jsem u zubaře listovala v jednom magazínu. Číslo u jeho fotky je tak obří, že jsem si to v té chvíli ani neuměla představit. Věděla jsem, že je Jarda bohatý, ale tohle jsem nečekala.

Potkala jsem bohatého muže

Jako malá holka jsem si připadala hrozně hubená a vysoká. Záviděla jsem spolužačkám, které vypadaly jinak a v pubertě jim začala růst prsa. Já na ně vlastně ještě pořád čekám. Jednu výhodu ale moje figura přeci jenom měla, místo brigád jsem si mohla přivydělávat modelingem.

Nebylo to nic jednoduchého, člověk se pořád někam chodil ukazovat a dělal, co mu řekli. Když se o modelkách tvrdí, že jsou jenom věšáky na šaty, je to vlastně pravda. Někdy jste pouze "věc". Brzy mě to omrzelo, ale pořád jsem si říkala, že to je lepší, než smažit někde hranolky. Alespoň pokud jde o peníze. Rozdíl mezi tím, jestli mi budou kazit pleť výpary z friťáku, nebo neustálé líčení, asi není moc velký.

Vzpomínám si na ty dny, kdy jsem byla mladá, plná snů a přede mnou byl velký a neznámý svět. Bylo mi sedmnáct a mé srdce toužilo po dobrodružství. Na jedné extravagantní párty jsem potkala Jardu. Ve skutečnosti se samozřejmě jmenuje jinak, ale nechci nic pokazit, takže vám to neprozradím. Můžu jen říct, že je opravdu hodně bohatý. A, jak jinak, také ženatý.

Jeho svět mě úplně okouzlil

Ale to jsem tehdy ještě nevěděla. Bylo mu kolem padesáti let, působil nesmírně sympaticky a vzbuzoval ve mně zvědavost. Jarda je kultivovaný chlap, leccos viděl a zažil a umí o tom poutavě vyprávět. A docela mě dostal i tím, že mě hned netahal na hotel nebo někam k sobě. Párty byla v nejlepším, ale on mě prostě o jedné v noci posadil do své limuzíny a nechal zavézt domů.

A tak jsem si s ním začala románek. Domluvil třeba prohlídku galerie jen pro nás dva, pak večeři v soukromém salónku a následně jsme skončili u něj. Zhruba po měsíci se mě zeptal, jestli něco nepotřebuji. „Jak to myslíš?" dotázala jsem se. „No, já bych tě nechtěl urazit, ale vyděláš si modelingem dost?" pronesl a já cítila ve vzduchu jisté napětí. Tak je to tedy... V jeho světě to je asi normální, ale mě vůbec nenapadlo tahat z něj peníze. Tak mě to poznání šokovalo, že jsem nevěděla, co na to mám říct.

Promiň, nechtěl jsem tě urazit," pronesl tiše. „To ne, já jen... Vůbec mě to nenapadlo," pokrčila jsem rameny. Jarda mě vzal za ruku a políbil. A pak už to téma nikdy neotevřel.

Náš vztah mi vyhovuje

Jarda mi samozřejmě otevřel bránu do světa, o kterém jsem předtím ani netušila. Ukázal mi luxus, jehož existence mi byla dříve cizí. Je to něco jiného, než uvidíte v časopisech pro lidi, kteří sní o tom, že jednou budou bohatí. Ale mně se líbil hlavně jako člověk. A tak je to dodnes. Životní styl je až na druhém místě.

Už to spolu táhneme spoustu let. On je pořád ženatý a asi se to nikdy nezmění. Mám pocit, že za svoje peníze vděčí hlavně tchánovi, takže se v tom nechci vrtat. Studuju v zahraničí, školu mi platí rodiče a mám i stipendium. Jarda za mnou občas zaletí, nebo se sejdeme někde na pláži. Asi bych se nenazvala zlatokopkou. Tenhle vztah mi nabízí mnohem víc než jen materiální prospěch. Je to kamarádství s výhodami na druhou? Nevím, ale takhle to vyhovuje nám oběma.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články