Radim (29): Přítelkyně mě nechtěla zvát k sobě domů. Šokovalo mě, co za tím vězí

Radim (29): Přítelkyně mě nechtěla zvát k sobě domů. Šokovalo mě, co za tím vězí
Zdroj: Freepik

Když se Radim seznámil s Marikou, cítil, že je to konečně ta pravá. Okamžitě se do ní zamiloval. Jediné, co mu vrtalo hlavou, bylo, proč ho nikdy nepozve k sobě domů.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 31. 03. 2021 08:30

Hned jak jsem Mariku (25) poprvé uviděl, bezhlavě jsem se zamiloval. Po několika nepovedených vztazích jsem sázel na to, že jsem našel konečně normální ženu.

Přítelkyně tajila, kde bydlí

Randili jsme, jako by nám bylo o deset míň. Dávali jsme si schůzky na romantických místech a večer si psali zamilované zprávy. Byl jsem v tom zkrátka až po uši. Marika byla bezprostřední, což se mi na ní líbilo. O životě měla jasné představy. Stejně jako já si časem přála děti. Cítil jsem se vedle ní jako bůh.

Rád jsem si ji hýčkal. Když došlo na první milování, skoro jsem se bál, abych nezklamal. I tam jsme ale našli souznění. Byl to zkrátka krásný a vyrovnaný vztah. Jediné, co mi přišlo trochu divné, bylo, že se nikdy nechtěla scházet u ní doma. Tvrdila, že má malý byt. Házela to vždy do autu, že u mě je to lepší. Bedlivě si hlídala, aby mi neprozradila přesnou adresu svého bydliště.

Něco mi na tom přirozeně nesedělo, ale na začátku vztahu se člověk nechce moc ptát. Myslel jsem si, že ještě bydlí s rodiči a stydí se za to. Pro to bych pochopení měl. Určitě větší než pro to, co jsem se později dozvěděl. Jednou mi to totiž nedalo a po naší schůzce jsem ji špehoval, abych zjistil, kde bydlí.

Přišel mi otevřít polonahý muž

Nic dalšího jsem prozatím v plánu neměl. Zjistil jsem si jen to, kde bydlí. Přemýšlel jsem, jak s tím naložím. Napadlo mě, že ji o víkendu překvapím snídaní do postele. Doma jsem udělal palačinky a domácí džus. Vše naložil do piknikového košíku a jako správný romantik se vydal za Marikou.

Měl jsem štěstí, protože jsem nemusel ani zvonit. Někdo akorát vycházel z domu, tak mi podržel dveře. Běhal jsem po domě a hledal její byt. Když jsem ho konečně našel, směle jsem zazvonil. Otevřel mi ale nějaký muž oděný pouze do ručníku. „Dobrý den, asi jsem se spletl. Sháním Mariku Novotnou,“ vykoktal jsem. Čekal jsem, že mi řekne, že bydlí o patro výš.

Jenže zničehonic se ve dveřích objevila Marika. „Co tady děláš?“ řekla překvapeně. „Chtěl jsem ti dovézt snídani. Zdá se ale, že jsem tu nevhod. Tak se nenechte rušit,“ prohlásil jsem a rozběhl se ze schodů. Už jsem skoro odjížděl, když vtom mě Marika dostihla. „Chci ti to vysvětlit, počkej ještě,“ žadonila. „To by mě zajímalo, jaké vysvětlení máš pro polonahého chlapa u sebe doma,“ uzemnil jsem ji.

Chce, abych pochopil, že u ní ex bydlí

Jirka je můj bývalý, už spolu nejsme. Dokonce se i oženil. Vztah mu ale nevyšel. Jsem jediná, koho tady má. Chce u mě dočasně bydlet, než se dá do pořádku,“ řekla. „Tomu mám jako věřit, jo? Může si platit hotel nebo ubytovnu,“ vztekal jsem se.

Na to nic neřekla. Jen vznesla prosbu. „Mám tě ráda, nechci o tebe přijít, ale Jirka u mě nějaký čas zůstane. Zkus to prosím pochopit. Je to bývalý přítel, kterému to dlužím,“ vysvětlovala. Už jsem to nemohl poslouchat. Otočil jsem se k oknu, kde stál její bývalý. Ten mi ironicky mával. Šlápl jsem na plyn a ujel. Marika mi od té doby píše a volá. Já ale nevím, zda její dobrodiní dokážu akceptovat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články