Jana (29): Zamilovala jsem se do někoho, s kým se nesluší, abych byla. Jsem v koncích

Jana (29): Zamilovala jsem se do někoho, s kým se nesluší, abych byla. Jsem v koncích
Zdroj: Profimedia.cz

Při pobytu v zahraničí se Jana zamilovala do Šimona. Nějaký čas jejich vztah fungoval na dálku. Když se oba vrátili do Čech, po čase se vzali. Jana si myslela, že s nikým víc šťastná být nemůže. Dokud nepoznala svého tchána.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 03. 2021 08:30

Když jsem potkala Šimona (32) myslela jsem si, že právě on je muž mého života. Zamilovala jsem se na první pohled.

Svatba měla završit naše štěstí

Poznali jsme se v zahraničí, kde jsme oba dočasně pracovali. Já odletěla jako au-pair do Anglie. Šimon tam pobýval na roční pracovní stáži. Jiskra přeskočila hned a já jsem byla rozhodnutá o náš vztah bojovat. Poznali jsme se měsíc před tím, než jsem se měla vracet. Náš vztah tak musel nějaký čas fungovat na dálku. Denně jsme si volali a posílali jsme si zamilované e-maily.

Dokonce jsem za Šimonem dvakrát odletěla na prodloužený víkend. Jakmile se i on vrátil do Čech, byli jsme konečně natrvalo spolu. Zhruba po dvou letech vztahu mě na dovolené ve Španělsku požádal o ruku. Se svým ano jsem dlouho neotálela. Byla jsem do něj skutečně velmi zamilovaná. Moje matka ho přijala také velmi dobře. „Toho se drž, je to slušný chlap,“ kladla mi na srdce.

Já do té doby znala jen Šimonovu matku. Jeho otec pracoval v zahraničí, ale slíbil, že na naši svatbu přijede. S chutí jsme se tedy vrhli do příprav. V den D jsem byla nervózní i šťastná zároveň. Všechno probíhalo podle plánu a já jsem si užívala každou vteřinu.

Tchán mě naprosto uchvátil

Když obřad skončil, sešli jsme se na jednom menším statku. Právě tam jsem poprvé potkala otce svého manžela. Byl to neskutečně šarmantní muž! „Tak tě vítám do rodiny. Já jsem Richard,“ představil se mi. Cítila jsem, jak mi stoupá ruměnec do tváří. Byl prostě neodolatelný! Vypadal úplně jinak než Šimon. Byl urostlý, měl blonďaté vlasy a uhrančivé modré oči.

Navíc na svůj věk vůbec nevypadal. Dávala jsem si pozor, aby na mně manžel nic nepoznal. Richard se najednou Šimona zeptal: „Můžu tvoji ženu vyzvat k tanci?“ Ten jen kývnul na souhlas. Richard mě vzal pevně za ruku a začal se se mnou vznášet po parketu. Kladl mi všetečné otázky. Když se zeptal: „Kde tě ten můj kluk našel? To mi řekni. Jsi hotová královna.“ Běžely mi hlavou otázky typu, zda jsem neudělala chybu, když jsem si vzala právě Šimona.

Tchánovy pevné ruce mě svíraly a já jsem si přála, aby to nikdy neskončilo. Během svatební noci s manželem jsem si představovala Richarda. Tušila jsem, že se ženu do průšvihu. Nemohla jsem ho ale dostat z hlavy. Najednou mi můj manžel nebyl dost dobrý.

Nedokážu mu odolat

Nebylo zcela snadné se Richardovi vyhýbat, protože měli s manželem dobrý vztah. Jeden večer jsme ho pozvali na večeři. Dala jsem si záležet na tom, abych vypadala dobře. Co bůh nechtěl, volal mi Šimon, že to nestihne, protože musí v práci něco dodělat. Velice se mi omlouval. První, co mě napadlo, bylo, že budu s Richardem sama.

Když přijel, erotické dusno by se dalo krájet. Nalila jsem mu víno a pobídla jsem ho, aby usedl ke stolu. On si mě k sobě přitáhnul a prohlásil: „Jsi nádherná.“ Začali jsme se vášnivě líbat. Ani jeden z nás nepřemýšlel nad tím, co děláme. Zuřivě jsme se pomilovali u nás doma. V naší posteli. Šimon přijel za další dvě hodiny. Netušil, co se v bytě právě odehrálo.

Románek pokračuje. Máme rok od svatby. Stále spím s otcem svého manžela. Nedokážu mu odolat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články