Renáta (43): Partner mi zatajil novou a moc hezkou kolegyni. Mám snad mít obavy?

Renáta (43): Partner mi zatajil novou a moc hezkou kolegyni. Mám snad mít obavy?
Zdroj: Freepik

Renáta si se svým partnerem obvykle povídá o všem, co zažili a jak se měli. Teď jí vrtá hlavou, proč se "najednou" zapomněl zmínit o nové kolegyni. Renáta zjistila, že jde o pěknou ženu a obává se nejhoršího.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 01. 06. 2023 10:00

S Ivem (40) jsme spolu přes deset let a vychováváme dvě děti. Vždy jsme k sobě byli upřímní. Proto mě nemile překvapilo, když jsem zjistila, že přede mnou zatajoval svou novou kolegyni. Mám teď obavy, že mezi nimi může být něco víc.

Asi mi zapomněl říct o nové kolegyni

Pro náš partnerský vztah je typické, že si vždy a o všem hodně povídáme. O tom, co jsme dělali celý den, jak jsme se měli v práci, i co dobrého jsme měli k obědu. Chceme o dni toho druhého vědět co nejvíc. I to, jestli nás někdo naštval, nebo naopak potěšil.

Proto mě opravdu hodně překvapilo, když jsem se dozvěděla, že Ivo má velmi blízkou kolegyni. „Už půl roku pracují na stejném projektu, takže spolu tráví docela dost času,“ prozradil mi náš společný známý, který pracuje ve stejné firmě. Já namítla, že asi moc nespolupracují, když mi o ní nic neřekl.

Zkusila jsem si ji proklepnout

Ještě ten večer jsem se ale zeptala Iva, proč se o ní nikdy nezmínil. „Nemyslel jsem si, že tě to bude zajímat. Není na ní nic zvláštního. Bavíme se jen o práci,“ pronesl nevzrušeně. Moje podezření se tím ale ještě zvětšilo. Ivo je totiž člověk, který si rozumí se všemi. Není možné, aby se někdo hned nestal jeho kamarádem.

A proč by mi tak dlouhou dobu zatajoval existenci nové kolegyně, se kterou pracuje každý den? To se mi opravdu nezdá. Napadlo mě, že si ji zkusím proklepnout. Napsala jsem našemu kamarádovi, aby mi poslal její jméno a dala jsem se do googlení.

Co když spolu něco mají?

Ukázalo se, že ta kolegyně je prostě nádherná. Její Instagram je plný fotek z různých dovolených. Jednou pózuje na snowboardu někde v Itálii na horách, podruhé v titěrných bikinách na pláži. Nemůžu se s ní srovnávat. Jsem po dvou dětech a rozhodně to není, co to bývalo. Mám břicho i celulitidu. Cvičení odbývám, protože mi prostě chybí čas.

Mám obavu, že si můj partner řekl, že raději půjde za hezčí. Když se srovnám s tou ženskou, ani bych se mu nedivila. I já bych si asi raději vybrala ji. Musím se připravit na nejhorší...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články