Romana (35): Odpustila jsem manželovi nevěru s kamarádkou. Tehdy jsem ještě netušila, jaké to bude mít následky

Romana (35): Odpustila jsem manželovi nevěru s kamarádkou. Tehdy jsem ještě netušila, jaké to bude mít následky
Zdroj: Freepik

Romanu před lety podvedl manžel s její nejlepší kamarádkou, přesto mu dokázala odpustit. To ovšem ještě netušila, že románek mezi nimi není zdaleka u konce a jak těžkou zkoušku jim osud přichystá.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 10. 2021 16:00

V životě mám jen pár nejbližších lidí. Jde o moji mamku Irenu, manžela Vildu (39) a nejlepší kamarádku Gabču (32). Myslela jsem si, že se na ně vždycky můžu spolehnout. Udělala bych pro ně cokoliv. Nikdy jsem nepřemýšlela nad tím, že oni to tak nemají. I když, mamku z toho vlastně musím vynechat.

Nachytala jsem manžela s mojí nejlepší kamarádkou

S Gabčou se známe, kam mi paměť sahá. Jsme jako sestry, které bez sebe nedají ani ránu. Šla mi dokonce za svědka, když jsem si Vildu brala. Žila jsem v tom, že nás pojí čisté přátelství.

Gabča se vdávala o dva roky později. Matěj mi k ní úplně neseděl. Nebyl tak živý a aktivní. Nicméně ona ho milovala. My čtyři trávili hodně času společně. Dovolené u moře, vandry v lese. Jakmile jsme s Vildou něco plánovali, automaticky jsme s nimi počítali. I když bylo patrné, že Matěj není úplně naše krevní skupina. Myslím, že se ke spoustě věcí vyloženě přemáhal.

Teď k tomu, co mě trápí. Přemýšlím, kdy jsem poprvé nachytala Gábinu s Vildou. Bylo to po bujaré akci, kde tekl alkohol proudem. Přistihla jsem je v ložnici, jak si to bez okolků rozdávají. Tehdy jsem byla přesvědčená, že od Vildy odejdu. Jenže on se dušoval, že se nechal unést situací a pod vlivem alkoholu udělal blbost.

Znovu mě podvedl v době, kdy jsem byla těhotná

Tak dlouho mě přemlouval, až jsem se mu rozhodla odpustit. S Gábinou jsme o tom ani nemluvily. Zakopala jsem to někde hluboko v sobě a doufala, že to zvládnu. Vilda sekal latinu a Gábina se snažila napravit svoji chybu. Nechtěla jsem nic kazit, takže jsem dělala, že se nic nestalo. Rok nato jsem otěhotněla.

Vilda byl šťastný a já to doufala, že nám to pomůže překlenout naši minulost. Věřím, že za ten rok ti dva spolu nespali. Znovu svůj vztah obnovili až v době mého těhotenství. Na sex jsem neměla pomyšlení, bylo mi pořád zle. Moje nálady za nic nestály. Věděla jsem, že to nemá Vilda jednoduché, ale musel mě vážně znovu podvést?

Ten den měl být v práci. Já už nechtěla sedět doma, tak jsem jela za Gabčou. Když mi otevřel Vilda, chtěla jsem umřít. ,,Už zase? Teď, když čekáme dítě? Ty hajzle!“ řvala jsem na něj a utíkala pryč. Doma jsem naházela věci do kufru s tím, že půjdu k mamce. Vilda mě ale dohonil. Na kolenou prosil, abych zůstala.

Dítě mé kamarádky se velmi podobá mému muži

,,Strašně mi chybí sex. Ty pořád nemáš chuť a já jsem z toho frustrovaný,“ hájil se. ,,Aha. Tak si to rozdáváš s mojí nejlepší kamarádkou? Není ti to ani trochu blbé? Všechno jsi zase zkazil,“ vyplísnila jsem ho. Vilda sliboval, že už to nikdy neudělá. ,,Prosím, nemůžeš odejít. Čekáš moje dítě. Miluju tě. S Gabčou je to jen o sexu,“ vysvětloval mi a já kráva se zase nechala přemluvit.

Zbytek mého těhotenství se vážně snažil. Do toho přišla zpráva, že je i Gabča těhotná. To nás znovu spojilo. Po mém porodu se zdálo, že to s Vildou zvládneme. Upnul se k rodině a já doufala, že je to za námi. Ovšem jen do chvíle, než porodila i Gábina. Její malý Olda se velmi podobá Vildovi. Nechci se ani ptát, kdo je jeho skutečným otcem. Nebo mě to má zajímat?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články