Sabina (32): Šokující nález v manželově kufru mě přinutil přehodnotit náš vztah. Nevím, zda jít s pravdou ven

Sabina (32): Šokující nález v manželově kufru mě přinutil přehodnotit náš vztah. Nevím, zda jít s pravdou ven
Zdroj: Freepik

Sabina byla s rodinou na týdenní dovolené u moře. Vše probíhalo idylicky a ona si to moc užila. Prozřela až během vybalování manželova kufru. Našla v něm totiž něco, co jí vyrazilo dech a musela jejich svazek od základu přehodnotit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 07. 2022 07:00

Před měsícem jsme byli s rodinou na dovolené v Egyptě. Všechno vyšlo na výbornou a já návrat domů oplakala. V Čechách navíc přišel šok. Při vybalování manželova kufru jsem objevila dámské kalhotky. Teď stojím před otázkou, zda se manžela zeptat, kde k nim přišel.

Manžel měl v kufru dámské kalhotky

Na dovolenou jsme se poslední roky těšili jako na smilování. Po tom všem marastu kolem pandemie koronaviru jsme se konečně někam dostali. Vydali jsme se s manželem Láďou (35) a synem Filipem (7) k moři. V Egyptě jsem ještě nikdy nebyla, takže jsem byla plná očekávání. Naše dovolená probíhala v poklidu.

S Láďou jsme si nutně potřebovali odpočinout od všedních starostí. Filip zase potřeboval mořský vzduch na všechny svoje vyrážky. Z osmi dnů jsme jich šest proleželi na pláži a zbylé dva jezdili po výletech. Všechno se tvářilo idylicky. Až zpětně si uvědomuji, že se dva večery Láďa vytratil neznámo kam.

Jednou řekl, že jde běhat, a podruhé, že si jde pro pivo. To, že nepřišel zpocený nebo s pivem v ruce, mi dochází až teď. Když jsme se pak vrátili domů, čekal mě během vybalování kufrů nepříjemný nález. V tom manželově jsem totiž objevila dámské kalhotky.

Je to důkaz nevěry?

Když jsem je držela v ruce, udělalo se mi zle od žaludku. Usedla jsem na podlahu a hledala pro manžela omluvu, jak k nim mohl přijít. Nejprve jsem na kalhotkách hledala visačku. Myslela jsem, že jsou třeba pro mě. Suvenýr z dovolené. Tak to ale nebylo. Nejenže žádnou visačku neměly, ale dokonce byly použité.

Ne že bych je extra studovala, ale stačilo k nim přičuchnutí. Jak se mu tam dostaly? O tom mohu jen spekulovat. Pravdu zná totiž jen Láďa. A já si nejsem jistá, jestli ji chci vědět. Představa, že mě na rodinné dovolené podvedl, je mi víc než odporná. Kór, když se tam ty dva večery podivně vytratil. Pak si ale říkám, že by snad nebyl tak hloupý, aby si ty kalhotky vezl do Čech. Vždyť je to jasný důkaz!

Láďa mi za vybalený kufr ještě poděkoval. Jsem z toho zmatená a nevím, co si myslet. Mám nutkavou potřebu se ho na to zeptat. Současně se ale bojím, co mi řekne. Co když se k nevěře přizná? Co potom? Jsem schopna mu to odpustit? Teď si říkám, že jsem, ale třeba si to jen namlouvám.

Musím zjistit pravdu

A tak jsem šla hledat radu ke zkušené kamarádce. ,,Nepátrej. Pokud tam někde s někým ulítl, zůstalo to v Egyptě,“ pravila moudře a mně se její myšlenka zalíbila. ,,Kalhotky raději vyhoď a zapomeň na to. Bude to tak lepší, věř mi,“ dodala. A já se toho snažím držet. Jen jsem se přistihla, že Láďu najednou víc hlídám.

Lezu mu do telefonu, když přijde z práce, nenápadně k němu čuchám. Jak se zdá, dokud se nedovím pravdu, nedá mi to spát. Nemohu ulehat s někým, kdo mě má milovat, a přitom si na rodinné dovolené užíval s jinou. Musím se ho na to v dohledné době zeptat, dokud je to ještě čerstvé. Třeba je to celé jinak a já se bojím zbytečně.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články