Sabina (37): Splnila jsem manželovi pikantní přání k narozeninám. To jsem si ale naběhla...

Sabina (37): Splnila jsem manželovi pikantní přání k narozeninám. To jsem si ale naběhla...
Zdroj: Freepik

Sabinin manžel měl velmi zvláštní přání ke čtyřicátým narozeninám. Když ho své ženě předestřel, šla do kolen. Nicméně mu ho splnila. Teď toho ovšem začíná trpce litovat.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 12. 05. 2021 13:00

Mirek (40) si ke svým kulatým narozeninám přál sex ve třech. Vzhledem k tomu, jak dlouho o tom mluvil, jsem se rozhodla, že mu to i přes svůj odpor splním.

Manželovi se vždycky líbila moje kamarádka

Každý máme nějaká přání. Manžel měl jedno velmi specifické. Vždycky se mu líbila moje kamarádka Jana (33). I já musím říct, že je to vážně pěkná ženská. Každá zadaná žena si v její přítomnosti střeží svého partnera. Když Mirek poprvé vyslovil přání, že by byl rád, kdyby se k nám někdy mohla přidat v posteli, příjemné mi to nebylo.

Už jen proto, že jsem věděla, že kdybych o to Janu požádala, zcela jistě by souhlasila. Dlouho jsem na jeho slova ohledně trojky nereagovala. Až jednou mi to naservíroval napřímo. ,,Můžu si říct, co si přeju ke čtyřicátinám? Strašně bych chtěl jednu věc,“ začal nenápadně. Já doufala, že touží po nové pípě, nebo něčem do garáže. ,,Jasně, řekni, co si přeješ,“ čekala jsem na odpověď.

,,Přál bych si, abys Janu přizvala do trojky,“ pronesl a zrudl. Dělala jsem nechápavou: ,,Jak to myslíš?“ Manžel se zaculil. ,,Jak asi. Chci zažít sex ve třech. A přeji si, aby tím třetím byla právě Jana. Bude souhlasit, ne? Ta je pro každou špatnost,“ mrkl na mě. Nedokázala jsem mu hned odpovědět, nebylo mi z té představy dobře po těle. Jenže Mirek byl neodbytný.

Přinesla demižón vína a šli jsme na věc

Den jeho narozenin se blížil a já se musela rozhodnout. Pořád na dané téma vtipkoval. ,,Ber to tak, že tě to nebude stát ani korunu,“ utrousil třeba. Prosil tak moc, až jsem souhlasila. Věděla jsem, že Jana s tím nebude mít problém. Trvalého partnera neměla a jiné závazky také ne.

V den D přinesla demižón vína. Bylo třeba se na to pořádně posilnit. Já pila jako duha, protože už když u nás doma seděla, s Mirkem si posílali žhavé pohledy. Chtěla jsem to mít rychle za sebou, tak jsem šla na věc. Začala jsem Janou. Něžně jsme se líbaly. Mirek byl celý nadržený. Společně jsme se navzájem svlékli. Nechtěla jsem to moc prodlužovat.

Detaily vám raději popisovat nebudu. Už jenom to, že se ti dva líbali, mi nesmírně vadilo. Když bylo po všem, dopilo se víno a já Janu doprovodila ke dveřím. Mirek seděl spokojeně na posteli. ,,To bych si uměl představit i příště,“ prohlásil. ,,Tak na to zapomeň. Byla to výjimka. Dárek. Pamatuješ?“ uzemnila jsem ho.

Náš sexuální život šel do kopru

Když jsme se za pár dní milovali, nebyl to ten Mirek, kterého jsem znala. Neužíval si to, vyhlížel konec. ,,Děje se něco?“ zeptala jsem smutně. ,,Něco tomu chybí. Nemůžu si pomoct,“ pokročil rameny. ,,Dělám něco špatně? Takhle to máš rád, ne?“ opáčila jsem. Jenže problém byl jinde. Jemu chyběla Jana, což koneckonců za pár dní přiznal.

,,Vadilo by ti hodně, kdyby se zase Jana přidala? Mně se to strašně líbilo,“ prosil. ,,Vadilo a hodně! Manželé jsme my dva. Doteď jsme to zvládali sami, tak si přestaň vymýšlet!“ vyjela jsem na něj. Byla jsem docela naštvaná. Náš sexuální život tím  ale vzal za své. Milování iniciuji výhradně já, Mirek po mně sám nevyjede. Stále zkouší, jestli by Jana nemohla přijít. Kdybych to tušila, raději bych mu k narozeninám koupila tu pípu. Nechci mu na to znovu přistoupit. Prostě ne.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články