Sára (44): Dlouhá léta mi chybělo zpestření v ložnici. Naštěstí to můj dobrý kamarád měl stejně

Sára (44): Dlouhá léta mi chybělo zpestření v ložnici. Naštěstí to můj dobrý kamarád měl stejně
Zdroj: Unsplash

Sára přišla na to, že je pravdivé rčení - kamarád taky rád. A je moc ráda, že si s tím svým vycházejí vstříc. Oba mají rodiny a nechtějí nikomu ublížit, ale přeci jen jim doma něco chybělo.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 17. 06. 2023 07:00

Když mi bylo patnáct, začala jsem chodit s Viktorem (50), který se pak stal mým manželem. Z mnoha důvodů jsem chtěla zkusit i něco jiného. A připadalo mi ideální, když pro nevěru zvolím kamaráda. Libor (48) to má stejně jako já. Tajně se vídáme už pár let.

Je romantické žít s někým od střední školy, ale...

Manžela bych neměnila ani za nic, jsem s ním šťastná. Chodili jsme spolu už v patnácti, takže šlo o první lásku. Všichni si myslí, že je to moc romantické. Naprosto s tím souhlasím a jsem ráda, že nám to vydrželo tak dlouho. Zjevně je to rarita.

Přesto se jednou přikradly myšlenky na nevěru. A nechtěly odejít. Ne snad proto, že bych byla doma vyloženě nespokojená. Jen jsem měla pocit, že jsem přeci jen nezažila nic „jiného“. A co si budeme povídat, vášeň, dobývání a vzrušení jsem zažila hodně dávno. Nechtěla jsem žít jen vzpomínkami. A dokud vypadám k světu, chtěla jsem ještě něco vyzkoušet.

Nevím o tom, jak to má můj manžel. A ani po tom nebudu pátrat. Nikdy bych mu nechtěla ublížit, nerada bych zároveň rozbíjela cizí vztah. Aférky bohužel taková rizika přinášejí. Dlouho jsem o románku snila, ale nic se nedělo. Rozhodně bych si nechtěla někoho hledat potupně na seznamce.

Mám kamaráda s výhodami

Na jedné velké zahradní party jsem potkala dlouholetého kamaráda a zapovídali jsme se právě na tohle téma. Je šťastně ženatý, ale něco mu chybí v intimní oblasti. Shodli jsme se na tom, že najít si milenku časem vede k nechtěným potížím.

Jedna se do mě zamilovala a vyhrožovala, že přijde k nám domů. Díky bohu pak někoho potkala a teď má dítě a já klid,“ vyprávěl mi Libor. Přesně z toho důvodu bych se s nikým cizím nespustila – nemůžu vědět, co pak čekat. Chvíli jsme na sebe hleděli, protože nás napadlo to samé. Co kdybychom to spolu zkusili? Můžeme si věřit, že nic neprozradíme. Libor mi nepřipadal k zahození a sám po mně pokukoval od pradávna.

Ještě chvíli jsem váhala, ale nastala doba, kdy mě manžel doma zrovna extrémně přehlížel. A tak jsem do toho šla. S Liborem se "vídám" už několik let, stačí nám to jednou za měsíc. Nevyznáváme si lásku, jsme nohama na zemi. Přesto si to skvěle užíváme. Určitě by mě většina lidí odsoudila, ale ať si každý zamete před vlastním prahem. Já jsem spokojená a doma je pak klidnější atmosféra.

Skvělý kamarád i milenec v jednom

Můj vztah s manželem je od té doby mnohem lepší, nejsem pod tlakem, nic neočekávám a vážím si našeho dlouholetého vztahu. S Liborem jsme si blíž, samozřejmě jako přátelé. Kolikrát si po vášnivém milování ještě skvěle popovídáme, svěříme se a dokážeme si poradit v mnoha oblastech.

Když jsem se bavila na podobné téma s kamarádkou, byla hned proti a tvrdila mi, že nevěra nakonec zničí všechny vztahy. Podle ní pak každá ženská zblbne do svého milence. Libora mám fakt ráda, ale za svého muže bych ho nikdy nevyměnila. A jak je mi známo, jeho manželka je pro něj vším. S kamarádkou jsem moc nediskutovala, abych se neprozradila. Nesouhlasím s ní. Dokud se nikdo nic nedozví, všem nám to bude skvěle klapat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články