Šárka (25): Zjistila jsem strašlivou pravdu o kamarádčině snoubenci. Váhám, zda jí to říct

Šárka (25): Zjistila jsem strašlivou pravdu o kamarádčině snoubenci. Váhám, zda jí to říct
Zdroj: Freepik

Šárka řeší dilema, zda říct své nejlepší kamarádce, že ji snoubenec už roky podvádí. Nejprve si nebyla zcela jistá. Vše se ale provalilo v okamžiku, kdy Tomáše spatřila, jak se na ulici líbá s cizí ženou.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 19. 05. 2021 10:00

S Terezou (24) jsme dlouholeté kamarádky, které si vždycky všechno říkaly. Panovala mezi námi důvěra. Vzájemně jsme si přály štěstí a úspěch.

Kamarádka si našla úžasného chlapa

Známe se od prvního stupně základní školy. Staly se z nás ze dne na den nejlepší kamarádky. Celou základku jsme prošly společně. Prožívaly jsme spolu první menstruaci, lásku nebo tajnou cigaretu za zdmi našeho paneláku. Aniž bychom si musely říkat, že se chceme vídat i po škole, vyšlo to nějak samo. Naše pouto bylo vážně silné.

Na střední jsme šly sice každá jinam, ale nebránilo nám to v tom si přátelství udržet. Každý pátek jsme někam vyrážely. Jezdily jsme na prodloužené víkendy. Zkrátka kamarádství až za hrob. Když se Terka zamilovala do Tomáše (27), moc jsem jí to přála. Byl to krásný chlap, který to o sobě věděl. Terka nemohla uvěřit tomu, že si vybral zrovna ji.

Chápala jsem, když mě na čas odstavila na druhou kolej a věnovala se své lásce. Zjevně bych se chovala stejně, kdybych někoho měla. Když už jsme spolu byly, básnila o Tomášovi, jak je skvělý a pozorný. Detailně popisovala jejich postelové hrátky. Upřímně jsem jí to přála a těšila se, až jejího milého blíže poznám. Jednou mě pozvali na skleničku.

Zjistila jsem, že ji podvádí

Tomáš byl vážně kus chlapa. Jenže mi neuniklo, že sotva Terka odešla na toaletu, slídil očima po ženských. Nechtěla jsem mu nic říkat, ale přišlo mi to nemístné. Jejich vztah vzkvétal a já Terce nepřála nic jiného, než aby byla šťastná. Čas plynul a oni oslavili dvouleté výročí od seznámení. Netrvalo dlouho a Terka mi volala radostnou novinu.

,,Budu se vdávat! Tomáš mě požádal o ruku. Musíš mi jít za družičku,“ ječela radostí do telefonu. Chtěla jsem její nadšení sdílet, ale měla jsem o Tomášovi jisté pochybnosti. Ty se mi za pár týdnů potvrdily. Tom pracoval na benzínové pumpě. Když jsem se jednou vracela z práce, musela jsem natankovat, tak jsem k němu zajela.

Bylo už pozdě večer a za kasou nikdo nestál. Volala jsem dozadu na obsluhu. Jenže místo nějaké reakce jsem zaslechla zvuky, které jasně napovídaly tomu, že tam vzadu někdo souloží. Pak vyšel rozcuchaný Tomáš a byl celý překvapený, že mě vidí. ,,Co ty tady?“ zeptal se. ,,Co by, došel mi benzín,“ odsekla jsem. Pak vylezla prsatá blondýna a hloupě se na Toma culila.

Bojím se jí říct pravdu

Bylo mi hned jasné, o co tady jde. Odjela jsem a celý večer přemýšlela nad tím, co jsem slyšela. Chtěla jsem Terce hned volat, ale co bych jí řekla? Neviděla jsem nic jednoznačného, jen jsem cosi slyšela. Před Terkou jsem mlčela a doufala, že to byl omyl. Za několik týdnů jsem Tomáše potkala se stejnou blondýnou ve městě. Zuřivě ji líbal, zatímco ona se opírala o zábradlí.

Tak moc jsem to Terce chtěla říct, ale nenašla jsem sílu. Ona tiskla svatební oznámení, zatímco její milý se pelešil jinde. Za pár dní mě Tomáš navštívil v práci. Vytáhl mě ven a spustil: ,,Chtěl jsem ti jen oznámit, že pokud Terce něco řekneš, popřu to. Ona si za ty roky ničeho nevšimla a také to tak zůstane. Takže nic nezkoušej.“ Bojím se, že Terka bude jednoho dne velmi nešťastná.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články