Táňa (31): Manžel uspával dceru, jenže netušil, že je zapnutá chůvička. Trápí mě, co jsem viděla

Táňa (31): Manžel uspával dceru, jenže netušil, že je zapnutá chůvička. Trápí mě, co jsem viděla
Zdroj: Freepik.com

Táňa má malé miminko a poslední dobou už byla hodně vyčerpaná. Neměla čas na sebe ani na manžela. Ten se proto rozhodl, že bude dceru uspávat, ale nedošlo mu, že ho Táňa může vidět přes chůvičku.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 27. 02. 2021 18:00

Na den, kdy budu držet v ruce pozitivní těhotenský test, jsem se těšila už několik let. Když jsem poznala před dvěma lety Karla, byla jsem si jistá, že on bude ten, s kým založím rodinu.

Nejvíc oceňuji, že je na něj spoleh

Není to typický hezoun, nehraje si na frajera. Je spíše tišší, rád si čte knihy nebo sleduje cestopisy. Když jsem zjistila, že jsem těhotná, Karel měl slzy na krajíčku.

Historické knihy vyměnil za příručky pro budoucí rodiče, protože chtěl být připraven. Po příchodu z porodnice byl týden doma, ale jak se vrátil do práce, dostala jsem strach.

Na začátku jsem to nezvládala

Když Sofinka spala, pořád jsem ji sledovala a ujišťovala se, že dýchá. Máme sice monitor dechu a chůvičku, ale i tak jsem se bála. Nedokázala jsem odejít a něco dělat, nehledě na to, že jsem nechtěla dělat rámus. Všechno jsem doháněla, až když přišel Karel.

Když byly Sofince dva měsíce, svěřila jsem se manželovi, jak moc jsem vyčerpaná, a brečela jsem, že jsem jako matka selhala. On mi proto navrhl, že večer bude uspávat dceru sám. Já ten čas využila na úklid, a pak jsem šla hned spát, protože se malá v noci budila.

Teď jí jsou čtyři měsíce a už jsem klidnější. Umím si lépe zorganizovat čas a vrátila se mi chuť na milování. Bohužel pokaždé, když jsem přišla do ložnice, tak spala nejen malá, ale i Karel. On na mě s milováním nikdy nenaléhal, přestože jsme spolu nespali od začátku těhotenství až doteď. Nyní ale nastal čas, abychom to napravili.

Šokovalo mě, co jsem spatřila

Jednou večer, kdy se opět odebral s malou do ložnice, jsem si dala sprchu a hezky se upravila. Čekala jsem, až mi napíše, že Sofi spí, ale nic se nedělo. Zapnula jsem chůvičku, abych je zkontrolovala, a to, co jsem viděla, mnou otřáslo.

Nejsme nijak prudérní pár, ale rozhodně v posteli neexperimentujeme, Karel má rád jen klasiku. Teď jsem ale viděla, jak se uspokojuje, zatímco malá spí. Nikdy bych to do něj neřekla a nemyslím si, že mu to můžu říct, protože jsme si nikdy o sexu nepovídali.

Celou dobu jsem se domnívala, že věrně čeká, až budu připravená, a on si to zatím řeší po svém, jako bych mu ani nechyběla. Jak může něco takového dělat, když jsem vedle v pokoji? Cítila bych se trapně, kdybych mu o tom řekla nebo bych ho vyrušila, jenže nevím, jak se mám zachovat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články