Tereza (31): Opustila jsem své tělo a zažila neuvěřitelné věci. Už mi to bohužel nejde zopakovat

Tereza (31): Opustila jsem své tělo a zažila neuvěřitelné věci. Už mi to bohužel nejde zopakovat
Zdroj: Pixabay

Tereze se podařilo něco, o čem jiní lidé jen snívají. Opustila své tělo a vydala se na cestu po příbuzných. Teta, kterou roky neviděla, ji dokonce viděla. Tereza by si zážitek ráda zopakovala, bohužel se jí to už nedaří.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 03. 2022 15:00

Stav mysli mimo své fyzické tělo jsem zažila poprvé. Když vás vaše tělo neposlouchá a mysl bloudí jinde, je to vážně fantastické. Nejraději bych si techniku astrálního cestování osvojila. Bohužel, už se mi to nedaří zopakovat.

Opustila jsem své fyzické tělo

S manželem jsme odjeli nabrat trochu sil na chalupu. Děti jsme nechali u mé mamky a jeli si užít chvíle klidu bez nich. Hned po příjezdu rozdělal Ota (33) oheň v krbu a já přichystala něco k jídlu. Nalili jsme si víno, které jsem nakonec vyměnila za bylinkový čaj. Usedli jsme k televizi a já po chvíli pocítila, jak na mě padá únava.

Nechtěla jsem ještě usnout, ale nedalo se tomu bránit. Položila jsem si hlavu na manželovo koleno a on mě šimral po zádech. Snažila jsem se nezavírat oči a povídat si s ním. Cítila jsem, jak mi vibruje celé tělo. Šimrání jsem po chvíli přestala zcela vnímat. Podle pohybu jeho ruky v něm ale pokračoval.

Moje tělo bezvládně leželo a jakoby se točilo. Omlouvám se, ale nenacházím asi ta správná slova, jak svůj stav lépe popsat. Měla jsem zavřené oči a jasně cítila, jak opouštím své tělo. Zpovzdálí jsem slyšela tlumený zvuk televize, která pořád hrála. V jeden moment jsem se ocitla sama nad sebou a manželem, který mě stále drbal na zádech.

Cestovala jsem pomocí myšlenky

Od stropu jsem se na nás pořád dívala. Vnímala jsem i to, jak mi manžel říká, že je dobře, že jsme na chvíli odjeli pryč. Díval se na mě tak láskyplně, až jsem se zatoužila probudit a říct mu to samé. V hlavě mi ale naskočila myšlenka, že bych se mohla podívat na své děti, které byly vzdálené asi padesát kilometrů. Pomocí myšlenky jsem se přenesla do matčina domu a pokoje, kde sladce spaly.

Lítala jsem nad nimi. Mamka u nich zrovna seděla, hladila je po tvářičkách a říkala jim šeptem, jak moc je miluje. Byl to krásný pohled. V jednu chvíli se podívala mým směrem. Znejistěla jsem, protože to vypadalo, jako kdyby mě viděla. Dlouze se na mě podívala a něžně pokývala hlavou.

Chtěla jsem využít momentu, že mohu takto svobodně cestovat. Vydala jsem se za tetou, kterou jsem roky neviděla. Ošklivě jsme se rozhádaly a přetrhaly vztahy. Nalezla jsem ji taktéž spokojeně spící. V jeden moment ale otevřela oči a upřeně se dívala mým směrem.

Musím to znovu zažít

Intuitivně jsem jí zamávala. „Terezko?" špitla a znovu usnula. Neměla jsem pojem o čase, ale nějakou chvíli jsem u ní zůstala. Měla jsem ještě veliké plány, kam se podívám, na to však už nedošlo. Jako lusknutím prstu jsem procitla a byla znovu ve svém těle. Políbila jsem manžela. Bála jsem se usnout, protože jsem měla strach, že si ráno nebudu pamatovat, co jsem zažila.

Spala jsem tak napůl. K ránu jsem se vzbudila a jako první mi volala teta, kterou jsem předchozí noc navštívila. „Vím, že spolu nemluvíme, ale tohle ti musím zavolat," začala hovor. „Dala bych ruku do ohně, že jsi u mě v noci byla. Je to možné?" dychtila se po pravdě. Sama jsem byla v šoku z toho, že mě viděla. Nutně to musím ještě zažít, byl to krásný a nezapomenutelný zážitek.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články