Týna (24): Mámu mi nahradila tchyně. Byly jsme tak spřízněné duše, že mě neopustila ani po smrti

Týna (24): Mámu mi nahradila tchyně. Byly jsme tak spřízněné duše, že mě neopustila ani po smrti
Zdroj: Freepik

Týna měla špatný vztah se svou matkou, a tak se upnula na tchyni Janu. Ta za pár let zemřela, ale s Týnou je pořád v kontaktu. Jenže to není ta nejpodivnější věc, která se Týně stala.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 19. 06. 2022 16:00

Odjakživa jsem měla s mámou špatný vztah. Nerozuměly jsme si, hádaly jsme se celé mé dětství i dospívání. Vadilo mi její pití a přehnané emoce, které byly ještě silnější s každou skleničkou alkoholu. Táta nikdy nic neřekl, nechtěl doma dusno. Slavila jsem, když jsem se odstěhovala. Toužila jsem po novém životě. A ten nakonec přišel.

Našla jsem svou spřízněnou duši

Krátce na to jsem potkala Jirku (23). Měl úžasnou mámu Janu (44), která se věnovala ezoterice a to mě fascinovalo. Mluvila se mnou o karmě, energiích i rodových zátěžích. Já jsem ji s úžasem poslouchala a těšila se na každou další kávu. Začalo to vlastně povídáním. A uvědoměním, že takové souznění duší mě u vlastní mámy určitě nečeká. „Ty jsi ta dcera, kterou jsem si vždy přála," říkala.

Dodnes si pamatuju, jak jsem měla výčitky, že svou tchyni Janu začínám mít raději než vlastní mámu. Ale nemohla jsem si zkrátka pomoct. Čím mi byla ona blíž, tím dál mi byla máma. Jana bohužel tragicky skonala jen dva roky po tom, co jsem měla možnost ji poznat. Jirka to těžce nesl a asi po půl roce jsme se rozešli, prostě jsme to nezvládli.

Dodnes vídám ducha tchyně

Jana mě neopustila ani po smrti. Dodnes ji pravidelně vídám. Zjevuje se mi, povídám si s ní. Když je její duch v blízkosti, cítím zvláštní bezpečí a jistotu. I když už s Jirkou nejsme v kontaktu, věřím, že moje duše se měla potkat s tou její. A že jsme měly mezi sebou spřízněnost.

Možná jsme se v minulém životě potkaly a teď jsme to měly dokončit. Janiny staré fotografie mě překvapily ještě víc. Byla jsem v úžasu, když jsem zjistila, že pocházejí z míst, která si naprosto přesně pamatuju. Jen netuším, jak bych je mohla vidět. Jako bych tam byla taky. Ale bylo to na druhé straně zeměkoule...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články