Vláďa (35): S manželkou se snažíme o dítě tři roky, milenka otěhotněla hned. Jak jen z toho vybruslit?

Vláďa (35): S manželkou se snažíme o dítě tři roky, milenka otěhotněla hned. Jak jen z toho vybruslit?
Zdroj: Pexels

Vláďa s Věrkou se tři roky snažili počít dítě, které stále nepřicházelo. Doma kvůli tomu začínalo být dusno. Jeho to dohnalo k nevěře a s milenkou náhodou zplodil dítě. To je veliký průšvih, protože dítě sice chtěl, ale s manželkou...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 03. 2023 13:00

S manželkou Věrou (33) jsme se poslední tři roky usilovně snažili o dítě. Vzhledem k tomu, že to bylo psychicky dost náročné, nakonec mě to dostalo. Udělal jsem chybu, za kterou teď budu pykat. Našel jsem si milenku a ke své smůle jsem ji hned oplodnil. Teď bych z toho průšvihu nutně potřeboval najít cestu ven.

S manželkou se nám nedařilo počít dítě

Věrka je ten typ ženy, která se vidí doma s dítětem. Vím od samého začátku vztahu, že si v životě nepřála nic jiného než rodinu. Když mi před třemi lety řekla, že už se chce začít pokoušet o dítě, byl jsem pro. I já jsem si uměl představit, že se ze mě stane táta. Jenže naše snažení o dítě se změnilo v jakýsi psychický teror.

Když se ani po roce nedařilo, začalo být doma docela dusno. Věrka z toho byla nešťastná a hodně si pobrečela. Po dalším půlroce se odhodlala navštívit lékaře a zjistit, zda nemá nějaký problém. Nic se nenašlo, a tak jsme se dál snažili. Já už ale ne s takovou chutí. Naše milování se zvrtlo v povinnost, která se mi přestala líbit.

Musel jsem se milovat, kdykoliv si řekla. Především tehdy, když měla plodné dny. Kolikrát jsem si ani nesundal bundu a už musel pelášit do ložnice. Pak přišlo období, kdy to Věrka celé házela na mě. Nadávala mi do neschopných a neplodných chlapů. Srážela moje sebevědomí tak moc, až mě dohnala k hrůznému činu.

Udělal jsem si dítě s milenkou

Jakmile se mi naskytla možnost mít milenku, skočil jsem po ní. Irena (30) představovala jistou útěchu. Sex s ní nabral zcela jiný rozměr a já si k ní chodil pro pochopení. Jenže já tupec si nedal pozor a přivedl Irenu do jiného stavu. Když mi to oznamovala, zatmělo se mi před očima.

„To je ale obrovský průser," reagoval jsem. Hned se naštvala, ale já to prostě musel říct. V hlavě mi naskočila Věrka a její snaha mít dítě. A já si ho udělal s jinou ženskou... K tomu všemu si na mě Irena začala dělat nároky. Jsi otcem, tak se k tomu postav jako chlap," vyrukovala na mě. A já se ocitl ve velmi těžké situaci.

Musím rychle jednat

I když nám to s Věrkou kvůli početí poslední roky skřípalo, pořád ji mám rád. Určitě ji nemám v plánu opouštět. Ale co teď? Irena je matkou mého dítěte. A já netuším, vážně netuším, co mám dělat. Přece ji v tom nemůžu jen tak nechat. Jenže pokud se zachovám, jak se ode mě čeká, ztratím Věrku.

Co to s ní asi udělá, až zjistí, že čekám dítě s jinou? Tolik si dítě přeje a já udělám tohle... Nejraději bych vyhledal nějakého čaroděje, který umí vrátit čas. Na pohádky ale není čas. Musím jednat a urychleně vymyslet, jak z té šlamastiky ven. Priorita pro mě je záchrana vztahu s manželkou. To udělám jedině tak, že umlčím Irenu. A ta se podle všeho nedá. Takže jsem zase na začátku. Co mám teď sakra dělat?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články