Ivan (37): Mám strach z těhotné milenky. Vyhrožuje, že se na Štědrý den ukáže u mých dveří

Ivan (37): Mám strach z těhotné milenky. Vyhrožuje, že se na Štědrý den ukáže u mých dveří
Zdroj: Freepik

Kdyby Ivan mohl vrátit čas, určitě by to udělal. Dnes ví, že mít milenku nebyl dobrý nápad. Klára na něj celou dobu hrála vypečenou hru. Tvářila se, že si chce jenom užívat, ale chtěla také hnízdit. A to se jí podařilo. Je těhotná a pro Ivana si přichystala ultimátum. Pokud to do Vánoc neřekne doma, přijde to jeho ženě oznámit sama.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 19. 12. 2022 13:00

Mám milenku a nejsem na to hrdý. Už nějaký ten pátek se snažím poměr s Klárou (30) ukončit. Bohužel se stalo něco, s čím jsem nepočítal. Přivedl jsem ji do jiného stavu. To se prostě nemělo stát. Snažil jsem se z toho vybruslit, ale jak se zdá, nepovede se mi to. Klára mi dala ultimátum, které nejsem schopen dodržet. Teď se bojím jejího slibu, že se mi na Štědrý den objeví u dveří...

Myslel jsem si, že mám poměr pod kontrolou

Přestože mě rozvedený kamarád Honza upozorňoval, že si zahrávám s ohněm, když mám milenku, neposlouchal jsem ho. Tvrdil jsem mu, jak to mám celé pod kontrolou. Sám jsem doopravdy věřil tomu, že mi na to manželka nepřijde. Přišel jsem si jako mistr utajení. A ono to tak vlastně nějaký čas bylo. Manželka Soňa (33) neměla jediné podezření.

Dával jsem si veliký pozor. Kláru jsem si uložil pod mužským jménem. Nikdy jsem jí neřekl, kde pracuji, nebo kam chodí moje děti do školy. Byly zkrátka věci, které vědět nemusela. O své ženě jsem před ní taktéž nemluvil. Šlo mi čistě jen o sex a jakési posilování mužského ega.

Jenže jsem narazil na ženu, která chtěla hnízdit. A já to nepoznal. Hrála to na mě fakt bravurně. V začátcích našeho poměru se chovala skutečně jen jako milenka. Nic po mně nechtěla. Užívali jsme si skvělého sexu a nebyl v tom žádný závazek. Vlastně čím víc ke mně byla chladná, tím víc jsem se namotával.

Milenka chtěla hnízdit a ušila na mě boudu

Byla to hra a já ji od samého začátku prohrával. Zhruba po roce se začala chovat jinak. Zajímala se o moji rodinu a to, jak to mám doopravdy s manželkou. Měl jsem za to, že mi žádné riziko nehrozí a některé věci jsem jí prozradil. A to byla chyba. My jsme se v té době s manželkou hodně hádali a já toho byl plný. Klára mě vyslechla. A to mě pohladilo na duši.

Její skutečný záměr ale byl někde jinde. Vysadila antikoncepci a já ji nevědomky přivedl do jiného stavu. Neměl jsem o tom zdání. A teď mi hrozí, že to praskne doma. Když mi Klára před třemi měsíci oznamovala, že je těhotná, málem mě trefil šlak. To nejlepší ale přišlo v podobě jejího dalšího sdělení. „Pokud to své ženě do Vánoc neřekneš, přijdu jí to na Štědrý den říct sama," řekla tvrdě a mně málem přestalo bušit srdce.

Snažil jsem se z toho vymanit. Sliboval jsem pravidelný přísun peněz, jistotu, že za nimi budu jezdit. Jen jsem potřeboval, aby se to moje manželka nedozvěděla. Znamenalo by to totiž okamžitý rozvod. A ten nechci. I když mám milenku, svoji rodinu miluji a nechci o ni přijít.

Milenka plánuje návštěvu na Štědrý den

Klára po mně žádá něco, na čem jsme se nedomluvili. Přiznala se, že těhotenství plánovala, jen čekala na vhodnou chvíli. Škoda, že jsem tenkrát Honzu neposlechl. Věděl, proč mi to radil. Měl totiž obdobnou zkušenost. Co s tím teď? Štědrý den se neúprosně blíží. Manželce jsem samozřejmě nic neřekl. Tajně doufám, že Klára není tak pitomá, aby u nás zaťukala.

I tak ve mně hlodá červíček, co když ano... Může mi během minuty zničit celý život. Už vymýšlím plány, jak to případně všechno popřu. Nebo si kleknu a Soňu odprosím na kolenou. Jindy se na Štědrý den těším. Letos je to moje noční můra.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články