Vladimír (41): Manželka partnerskou krizi vyřešila po svém. Nasadila mi parohy s jinou ženou

Vladimír (41): Manželka partnerskou krizi vyřešila po svém. Nasadila mi parohy s jinou ženou
Zdroj: Unsplash.com

Vladimír je skoro patnáct let ženatý a donedávna neměli doma žádné problémy. Téměř rok mu ale doma milostný život skřípe a se ženou mají akorát neshody. Jeho manželka to ale vyřešila po svém.

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 01. 2021 18:00

Nikdy jsem na ženy neměl štěstí, a tak jsem před více než 15 lety zkusil seznamku. Tam jsem potkal Jarku. Žena krev a mléko, vtipná, nespoutaná a divoká ve všech směrech, takže jsme hned na prvním rande skončili po láhvi vína v posteli.

Divoká kočka

Měli jsme si pořád co říct a neskutečně mě přitahovala. A tak mi ani nevadilo, když se mi přiznala, že má za sebou drogovou minulost. Byla už více než rok „čistá“, jen se sem tam opila. Pak byla ale ještě mnohem divočejší, proto jsem to nijak zvlášť neřešil. Asi za půl roku od našeho seznámení jsme spolu začali bydlet. Za rok a půl jsme se vzali a časem jsme si pořídili vlastní byt v menším městě. Do dvou let se nám narodil syn Marek.

Mráčky v ráji

Všechno fungovalo, jak mělo, neustále jsme si vzájemně říkali, jak se milujeme, jezdili jsme na dovolené k moři. Nedali jsme bez sebe ani ránu a naši kamarádi si občas dělali legraci, že spolu pořád cukrujeme, jako bychom se znali teprve chvilku.

Skřípat to začalo až zhruba před rokem. V posteli už jsme neměli sex dvakrát třikrát týdně, ale tak jednou za týden, někdy za dva. Říkal jsem si, že už nejsme nejmladší, že to je asi normální. Ale k tomu navíc Jarka neustále visela na mobilu a s někým si psala. Byla podrážděná a odsekávala mi.

Kamarádka Simona

Jedno odpoledne přivedla domů kamarádku z práce Simonu. Prý to má teď složité a potřebovala se trochu vypovídat. Mluvila o ní už dříve, žila sama s dcerou. Krásná modrooká blondýnka s postavou modelky. Opustil ji přítel, a navíc jí těžce onemocněla maminka.

Když jsem přišel z práce domů, holky už byly v náladě a přemlouvaly mě, ať si dám další lahvinku s nimi. Náš syn Marek byl v té době zrovna na táboře. Tak jsem souhlasil. Měl jsem toho z práce dost, a tak mi trocha relaxu nepřišla vůbec špatná. Za chvilku jsme otevírali další lahev a pak ještě jednu. To už jsme měli všichni dost upito. Smáli jsme se a tančili jsme na písničky z osmdesátek a devadesátek. Protože jsme měli doma v poslední době občas tichou domácnost, přišlo mi to celkem fajn. Dlouho jsem se takhle dobře nepobavil.

Sex ve třech

Ani nevím, jak se to stalo, ale najednou jsme se ocitli všichni nazí na gauči a měli jsme sex ve třech. Jako asi každý chlap jsem o tom často snil, ale absolutně mě nenapadlo, že to někdy zažiju na vlastní kůži. Byl jsem už dost opilý, a tak jsem se tomu ani nebránil. Ráno jsem se probudil s hlavou jako střep a s naprostou morální kocovinou. Simona už byla dávno pryč. Jarka byla v dobré náladě, vařila kafe, přišla mi dát pusu a řekla: „Dobré ráno, miláčku, co si dáš k snídani?“ Nechápal jsem.

Nemilé překvapení

Já bych se raději neviděl, ale ona vypadala, že to s ní absolutně nic neudělalo. Sedla si ke mně a pověděla mi: „Já vím, že to mezi námi v poslední době nefungovalo tak, jak by mělo. Víš, musím se ti k něčemu přiznat. Simona není jen moje kamarádka, ale také nějakou dobu moje milenka. Já sem si jen říkala, že když nám to doma v posteli neklape, tak bychom si to mohli občas zpestřit takhle ve třech.“ Koukal jsem na ni jako opařený a jediné, na co jsem se zmohl, bylo: „Takže jsi mi nasadila parohy s ženskou?“

Druhý den jsem jí řekl, že budu rád, když nám to bude fungovat jen ve dvou, že proti její kamarádce nic nemám, ale na tu noc předtím bych raději zapomněl.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články