Žofie (27): Konečně jsem potkala muže svých snů. Seznámení s mými rodiči ale odhalilo ošklivé tajemství

Žofie (27): Konečně jsem potkala muže svých snů. Seznámení s mými rodiči ale odhalilo ošklivé tajemství
Zdroj: Pexels

Představení nového partnera rodině není nikdy jednoduché. Může to přinést komické, ale i tragické situace. Když se Žofii zdálo, že její přítel stojí za to, rozhodla se domluvit setkání s rodiči. Nedopadlo to dobře.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 03. 12. 2022 17:00

Na chlapy prostě nemám štěstí. A to jsem jich za svůj randící život vystřídala velkou hromadu. Když se na scéně objevil Felix (24), myslela jsem si, že jsem konečně našla muže svých snů.

Konečně ten pravý?

Felix byl jiný než všichni ti, které jsem doposud potkala. Nebyl to žádný buran. Nebylo pro něj v životě stěžejní koukat se na fotbal s kamarády a pít u toho pivo. Byl velmi vzdělaný, vystudoval dvě vysoké školy. A jeho velkou zálibou byly hospodské kvízy. „Baví mě ta rozmanitost otázek, na které se tě tam mohou zeptat. Musíš být dobrá úplně ve všem,“ vysvětloval mi, když mě na jeden takový lákal.

Opravdu jsem si ho moc oblíbila. Začínala jsem si myslet, že by to konečně mohl být muž, se kterým bych měla vztah delší než dva měsíce. Když jsem s Felixem chodila půl roku, rozhodla jsem se seznámit ho s mými rodiči.

Šli jsme na oběd k mámě

Máma s tátou žijí odděleně. Rozvedli se před čtyřmi lety, ale za celou tu dobu mi ani jeden nesdělil pravý důvod. Říkali jen, že si přestali rozumět. Ale mně bylo jasné, že zatím musí vězet něco jiného. I přesto mezi nimi zůstal přátelský vztah a velmi často se navštěvovali.

Když jsem plánovala jejich seznámení s Felixem, řekla jsem tátovi, aby přišel k mámě na oběd. Přijeli jsme k ní přesně na dvanáctou hodinu. Táta tam zatím nebyl. A tak mi vůbec nebylo jasné, proč se mamka začala chovat divně, když jsem jí představila Felixe.

Dozvěděla jsem se pravdu o rozvodu rodičů

Teprve až když přišel táta, ukázalo se, že randit s Felixem byla velká chyba. „Co tady dělá tenhle?“ pronesl už mezi dveřmi. „Řekl jsem ti jasně, že už ho v životě nechci vidět,“ obrátil se na mámu. Felix mi ihned řekl, že odchází. A to také udělal. Pak jsem se dozvěděla, co se to vlastně děje.

Máma asi před čtyřmi lety podvedla tátu právě s Felixem. A tak jsem velmi bolestivě poznala důvod jejich rozvodu. Opravdu by mě zajímalo, jak velká je šance, že potkám bývalého milence své matky. A ještě méně chápu, jak s ní mohl spát kluk, který je ještě o tři roky mladší než já. Co na ní mohl vidět? Asi nikoho teď nepřekvapí, že jsem znovu single...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články