Luděk (27): Já se z toho zvencnu. Holky na mě letí, jen když jsem ve vztahu

Příběhy o životě: Já se z toho zvencnu. Holky na mě letí, jen když jsem ve vztahu
Zdroj: Unsplash

Luděk zjistil jednu zajímavou věc. Když je single, má problém najít si přítelkyni. Jakmile je ve vztahu, ozývají se mu kamarádky, jestli by nezašel na kafe... 

Jana Jánská
Jana Jánská 30. 11. 2023 13:00

Je to k vzteku. Nevím, proč si holky myslí, že když je chlap zadaný, je přitažlivější. Co je motivuje k tomu, aby se na něj najednou koukaly jinak?

Dlouho jsem byl sám

Nemyslím si, že vypadám nějak zrůdně. Když se podívám do zrcadla, tak nepraská. malé děti přede mnou na ulici neutíkají s křikem. Přesto mám celý život problém najít si holku. Kamarádek mám spoustu, ale právě v tom je ta potíž. Jsou to jenom kamarádky...

Od svých čtrnácti let jsem zažil několik odmítnutí, některé bolely víc, jiné méně. Ale výsledek byl stejný. Když se mi nějaká holka líbí a třeba to i vypadá nadějně, nakonec z toho nic není. Vždy se chtějí jenom kamarádit.

Snad to nevyzní blbě, ale zkoušel jsem už snížit laťku a balit ošklivější holky. Jenže víc než jedna noc z toho nikdy nebylo. A tak jsem byl až do svých šestadvaceti let single...

Našel jsem si přítelkyni

Můj starší brácha Radim (30) měl dva vážné vztahy a z toho druhého nakonec byla svatba. Často jsem se ho ptal, co mám udělat, abych si také někoho našel. Obvykle jenom pokrčil rameny. "Jsi hodný kluk, na takové budou holky letět až později, jestli mi rozumíš," řekl mi Radim větu, na kterou nikdy nezapomenu.

Nakonec mi ke vztahu vlastně dopomohl brácha. Na jeho svatbě jsem potkal Natálii (32). Je sice o pět let starší, ale je hezká a hlavně single. Dali jsme se do řeči nad švédským stolem a já utrousil nějaký vtip. Zasmála se a tak jsme se zapovídali. Pak jsme tančili a strávili spolu báječný den.

A co je ještě lepší, s Natálií jsme se pak dali dohromady. Už je to víc jak rok a zatím nám to klape. Mám ji moc rád a cítím, že to je žena, na kterou jsem čekal celý život.

Holky musím doslova odhánět

Nerozumím ale jedné věci. Od té doby, co jsem ve vztahu s Natálií, holky se na mě koukají jinak nebo co. Ozývají se mi ty, které mě kdysi odmítly. Zajímá je, co dělám a jak žiju. Už jsem dokonce dostal pozvání na kafe od mé platonické lásky ze střední. Je čerstvě rozvedená a zřejmě někoho hledá. U mě má zpoždění tak deset let.

Nevím, proč je to tak. Díky tomu, že mám konečně vztah, jsem najednou přitažlivější? Zvyšuje přítelkyně mou hodnotu? To mi přijde absurdní. Já ženám asi nikdy nebudu rozumět...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články