Lukáš (28): Přítelkyni jsem poznal na seznamce. Vadí mi, že tam stále má lechtivé fotky

Příběhy o lásce: Přítelkyni jsem poznal na seznamce. Vadí mi, že tam stále má lechtivé fotky
Zdroj: Unsplash

Lukáš se nedokáže smířit s tím, že jeho přítelkyně Kamila má lechtivé fotky na seznamce. Myslel si, že když jsou spolu, nebude to mít zapotřebí.

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 02. 2024 13:00

Byl jsem už dlouho single a chyběl mi sex. A tak jsem zabrousil na erotickou seznamku. Narazil jsem tam na spoustu zajímavých holek, ale vyspal jsem se jenom s Kamilou (27). Pak jsme spolu začali chodit.

Hledal jsem si holku na erotické seznamce

Vztah jsem neměl víc jak půl roku a ženy v mém okolí buď někoho měly, nebo jsem neměl zájem já. Bylo to prostě takové hluché období, kdy jsem na žádnou zajímavou nemohl narazit.

Na druhé straně se mi ani nechtělo moc vázat. A tak mě napadlo, že zkusím štěstí na erotické seznamce. Nějakou hezkou a různým věcem nakloněnou bloncku bych si nechal líbit.

Udělal jsem si profilovku, na které vypadám jako drsňák, a pustil se do toho. Přiznám se, že mě překvapilo, kolik žen hledalo chlapa jen tak nezávazně, jako doplněk vztahu. Původně jsem si myslel, že tam budou hlavně single lidé jako já. Ale vypadalo to přesně naopak.

Vyspal jsem se s holkou ze seznamky

Pár let zpátky bych bral každou, která by byla svolná. A že jich teď na seznamce bylo fakt dost. Ale to mi přišlo takové zvláštní. Po pár dnech a hodinách psaní s několika ženami jsem kápnul na jednu, která byla trošku jiná. Přišlo mi, že to má v hlavě srovnané. Jasně, hledal jsem především sex, ale ne za každou cenu.

Jmenovala se Kamila, na fotkách vypadala sexy a ještě se s ní dalo mluvit. Setkali jsme se v jedné kavárně a naživo vypadala ještě lépe. Mohl jsem na ní oči nechat. Ona se pořád culila. Po chvilce jsem nadhodil, jestli ji můžu pozvat k sobě domů. Neprotestovala...

Přišlo mi, že stejně jako já už nějakou dobu nikoho neměla. Chvilku trvalo, než jsme se sladili. Jakmile jsem přišel na to, na kterých místech pod mými doteky doslova roztaje, už do byla skvělá jízda. Když jsme pak leželi vedle sebe, měl jsem úsměv na tváři a ona vypadala také spokojeně.

Moje holka má erotické fotky na seznamce

Poté jsme se oba osprchovali a nastala taková trapná situace. Měla by jen tak odejít? Bude z toho něco víc? Abych zakryl rozpaky, navrhnul jsem, že skočíme na jídlo. Kousek od mého podnájmu je hezké asijské bistro. Chvilku jsme jen tak seděli a šermovali s hůlkami, pak jsme si začali povídat. Nakonec se ukázalo, že si naživo rozumíme nejen v posteli. Pozval jsem ji na rande a ona souhlasila.

To se stalo před dvěma měsíci. Od té doby spolu chodíme a všechno je moc fajn. Až na jednu věc. Dostal jsem jakousi notifikaci z té erotické seznamky. Přihlásil jsem se a zjistil, že Kamila tam stále má svoje fotky. Některé jsou docela odvážné, ostatně, i to mě na ní kdysi zaujalo.

Teď nevím, co si o tom mám myslet. Znamená to, že to se mnou nemyslí vážně a hledá někoho jiného? Je otevřená dalšímu vztahu? Nechci jí říct, že jsem byl na seznamce, to by asi nevypadalo dobře. Musím přijít na to, jak se jí zeptat na fotky. Mám ji rád a chci si být jistý, že ona to má stejně.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články