Martina Gavriely má partnera mladšího o 7 let: Vyrůstal bez otce, snad od nás neodejde

Martina Gavriely přijala pozvání Miluše Bittnerové do pořadu Na kafeečko.Miluši Bittnerovou zajímalo, jak Martina Gavriely zvládá péči o velkou rodinu.Martina Gavriely má o sedm let mladšího manžela Marcuse.S Marcusem má Martina Gavriely malého syna Leeho.+ 6 fotek+ 7 fotek

Martina Gavriely je bývalá modelka a moderátorka TV Prima, proslavená především pořadem VIP zprávy. Nyní se Martina naplno věnuje rodině a svým třem dětem. V pořadu Na kafeečko se rozpovídala i o životě se mladším partnerem Marcusem.

Michaela Šimeček
Michaela Šimeček 16. 11. 2021 10:30

Martina Gavriely (43) je bývalá modelka a moderátorka TV Prima. Také je to trojnásobná maminka a dokonce i babička. S o 7 let mladším partnerem Marcusem Tranem si momentálně užívají klidný rodinný život.

Martina přijala pozvání herečky Miluše Bittnerové do pořadu Na kafeečko, kde se rozpovídala nejen o vztahu Marcusem, ale také o výchově dětí.

Bittnerová: Ty jsi byla na první dvě děti sama, tedy v té kategorii matka samoživitelka?

Gavriely: První dva roky jsem byla s manželem a když se narodil Antonio, tak po týdnu jsem od něj odešla. Jessice bylo 21 měsíců, Antoniovi jen týden a už jsem nastoupila do práce. Bylo to docela náročné.

Martino…

Od té doby jsem takhle zrychlená.

To naprosto chápu. Vůbec si neumím představit odcházet od manžela s týdenním dítětem…

Já teď už taky ne. Zrovna nedávno jsem přemýšlela nad tím, jak jsem to dělala. Bylo mi dvacet a měla jsem dítě... To víš, dítě je prostě hnací motor. Nepřemýšlíš nad ním. Je to prostě nejrychlejší hnací motor na světě. Jsi matka, jsi lvice, víš, že se o dítě musíš postarat.

Musela jsi odejít?

Nemusela, ale nechtěla jsem žít ten život. Nemlátil mě, byl hodný... Ale byla to jiná národnost a úplně se to neslučovalo modelem rodiny, který jsem chtěla mít. Takže jsem se rozhodla, že odejdu, protože už to pro ty děti nemělo žádný přínos. Tam nebylo nic pozitivního. Já s ním vycházím dobře, máme se rádi. My za ním dokonce i lítáme. Teď tam odletěli Jessica s Antoniem a já s Kukačkou jsme zůstaly doma.

Klobouček dolů, já si neumím představit odcházet s týdenním dítětem od manžela...

Já už taky ne. Držela bych se zuby nehty. Já vůbec nechápu, jak jsem to dala. Ale víš co? V těch dvaceti to tak prostě máš a jdeš.

Jasně.

A nepřemýšlíš. Nepřemýšlíš nad tím, co bude. Prostě máš pocit, že zbouráš mosty a zvládneš to.

Jo a ve čtyřiceti vlastně už víš, co bude následovat. Že to bude hodně těžké.

Jo, takže se držíš zuby nehty. Jsi hodná, vaříš, pereš, aby tě nikdo neopustil.

No jo, ale ty to máš obzvlášť těžké, protože máš doma muzikanta. O muzikantech se říkají různé věci.

Romantické duše.

Jsou to takové romantické duše, to je o nich známo. Oni si najdou jeden vztah a s ním jsou celou dobu.

Fakt?

No jasně. A fanynky? Ty je vůbec nezajímají.

Jo tak, fanynky jsou a budou.

Já si myslím, že je jich hodně, ale ty fanynky muzikanty absolutně nezajímají.

To je dobré vědět.

Ještě je mladší než ty, což média hodně řeší. Ale upřímně? Přijde mi to normální.

Už se to vyrovnává.

Už se to vyrovnává? Už stárne?

On řekne: Jak můžeš tohle? A já říkám: Počkej za sedm let. A ono to není ani za sedm let, ale už za tři. A já říkám: Hele, člověče, ty jo, ještě tři a půl roku jsi měl. Takže mě dohání.

Ono taky sedm let vlastně nic moc není, že jo? Co si budeme povídat.

Já ho pak přeskočím o těch sedm let.

No právě.

Oni jsou dobří, že jo, ale v padesáti chytnou několikátou mízu... No a pak ti je v šedesáti nebo sedmdesáti po nich a my přežíváme.

Ty jsi říkala, že máš ADHD, proto nepiješ kafe.

Já nemůžu nic, ani alkohol, prostě nic.

Ale piješ matchu.

Matchu jo, protože jinak bych to nedala. To mě nakopává… Já už nemůžu ani kolu, protože si dám kolu, třeba čtyři deci, a uklidím celý barák.

Jo, to je výhodné. Přijď ke mně na kolu!

Je to levnější než koks.

Hele, já mám doma výbornou kolu, výborné kafe. Matchu mám taky.

Matchu máš taky?

Mám, tak přijď.

Počkej, ty si myslíš, že u nás je uklizeno? Není.

Nejde to, viď? S těmi třemi dětmi to nestíháš.

Nestíhám vůbec a hlavně má Lee teď takové období, že dělá bordel. Takže uklidíš dole, jdeš nahoru a uklízíš tam. Vrátíš se dolů a je počmáraná celá zeď.

Jo, jo, jo. Všechny šuplíky vytahané, protože tam jsou nejzajímavější věci.

Teď to začalo, asi před 14 dny.

U nás šuplíky jedou furt, ale nejzajímavější jsou ty s noži. Nebo když se jí třeba podaří otevřít, a to už se jí daří, skříňku, kde má můj manžel nářadí, co moc nepoužívá. Šroubky a tak.

Ale důležité je, že ho máte doma.

Není tajemství, že syn po tobě zdědil ADHD.

Nevím, jestli ho mám, nebo nemám, to jsou jenom nějaké moje pocity. Znám nějaké symptomy, takže se asi v některých nacházím. Když jsem byla v televizi, tak jsem měla čtecí zařízení, a tam mi samozřejmě dělalo strašné problémy čtení. Začala jsem koktat, přehazovala jsem si písmenka, vymýšlela jsem si a pod. No a pak, když byl syn v první třídě, tak se zjistilo, že má ADHD a já jsem se v tom začala nacházet.

Ale nikdy jsem nepodstoupila testy jako on, nemám to černé na bílém. Ale vidím to třeba na tom čaji matcha. Dám si jej, jsem nakopnutá, naprosto zrychlená, a on má vlastně to samé.

Moderovala jsi VIP zprávy, kde moderuješ teď?

Doma.

Doma moderuješ, jo?

Marcuse. Toho teď buzeruju slušně.

A vím, že děláš vlasy.

Ano, prodlužuju vlasy. A to už dělám dlouho, skoro deset let.

Slyšela jsem, že jsi strašně dobrá.

Fakt?

Nevíš o tom? Normálně si tě lidi strašně chválí. Opravdu. Chlapi asi moc ne, ale ženské si tě chválí. A říkají, že jsi fakt machr.

Fakt? Já vlastně nedělám žádnou reklamu, ale furt mi přibývají zákaznice. Nedávno jsem přemýšlela nad tím, jak je to možné. Jak už to dělám delší dobu, tak vlastně všechny moje zákaznice jsou na doporučení. Jdou ke mně, protože jim někdo řekne, že u mne byly a byly spokojené. To je nejlepší reklama. A hlavně mě ta práce strašně baví.

Mám na tebe takový mini dotaz, který možná můžou řešit naše čtenářky a divačky na Lifee.cz, protože ženské to řeší, že jo? Když si najdou mladšího partnera, tak se trošinku bojí, že by na něj mohly žárlit. Že mu nebudou stačit, že bude koukat po mladších...

Podle mě u nás tohle teprve přijde. Ale myslím si, že v tomhle strašně záleží na sebevědomí té ženy. Tím, že fakt jedu kolotoč, tak nad tím vlastně ani nepřemýšlím. A kvůli tomu se možná občas stane i nějaká rozepře, protože Marcus je ten, který náš vztah zalévá a já ho konzumuju...

To je krásné.

On je vlastně ten, kdo vždycky řekne: Hele, stop! Máme vztah a ten je jako kytka. Je potřeba ho zalévat. Takže díky němu jsme ještě spolu.

Tohle ti řekne tvůj chlap, jo?

No.

Teda, hele, tohle až řeknu doma, že tvůj chlap řekl... tak mi můj manžel nebude věřit.

Takže já se vždycky musím zastavit, protože můj manžel má prostě pravdu. Občas pro ten vztah něco udělá, třeba mě vytáhne na večeři. Já jsem spíš ta, která řekne: Teď jsi zase zaprasil linku, tak jsem ji umyla. Myslím si, že by měl dostat medaili. Ale žárlím na něj a on žárlí na mě. Asi dva roky zpátky jsme byli u bývalého manžela v Izraeli, ještě před covidem. Mojí mámě umřela maminka, takže jsme ji vytáhli na dovolenou i s dětmi. Byla jsem u svého exmanžela, což jemu asi jako každému chlapovi nebylo to moc příjemné. A dal to. Ale zacítila jsem, že žárlil. A to mě potěšilo...

Takhle to teda má být.

Myslím si, že je to oboustranné. Samozřejmě, jsou nějaké koncerty, kde jsou Anduly z vesnice, které tam stojí... Párkrát přivezl domu kalhotky a podprsenku, protože je tam samozřejmě hází. To jsou nějaké divnopaní. Takže jsem koukala, ale že bych dělala scény, to ne. Já jsem hlavně chtěla říct jednu věc. Máme malého a pořídili jsme si ho z lásky. A pořídili jsme si ho jako dva rozumné lidé. Oba jsme z rozvrácených rodin, takže spoléhám na to, že nebude blbec a neodejde od nás. Protože toho malého miluje a já miluju jeho. Oba jsme zažili, jaké to je vyrůstat bez otce. A já si myslím, že mu to neuděláme. Na tohle spoléhám. Nechci, aby to vyznělo sebevědomě, já myslím si, že žádnou takovou blbku už nenajde. Protože já dělám úplně všechno, platím složenky, vařím, uklízím... Nemám uklízečku, nemám chůvu. Snažím se.

Celou zpověď Martiny Gavriely najdete v úvodním videu. Co všechno prozradila?

  • matka samoživitelka
  • odchod od bývalého manžela
  • rozdíl v mateřství ve dvaceti a čtyřiceti letech
  • přiznání k ADHD
  • soužití s o 7 let mladším partnerem a třemi dětmi

Zdroj náhledové fotografie k článku: Lifee.cz/talkshow Na kafeečko

Související články

Další články