Slavné páry, které se k sobě vrátily: Jennifer Lopez a Ben Affleck si zopakovali zásnuby po 20 letech, pauzu si dali i William a Kate

Carey Hart
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Herci Ben Affleck a Jennifer Lopez jsou si zkrátka souzení. Dali si téměř dvacetiletou pauzu, než spolu znovu začali žít. A zdá se, že jim to klape jako nikdy dřív.Poprvé spolu chodili v letech 2002-2004. Šlo o pár snů, jemuž se přezdívalo Bennifer.Odluku si vyzkoušeli také Justin a Hailey Bieberovi.Zpěvák a modelka se znají od puberty, dlouho byli jen kamarádi, než spolu začali chodit. Roku 2016 se na čas rozešli. Od roku 2018 už ale zase tvoří pár.+ 8 fotek+ 9 fotek

Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Ale vykládejte to těmto párům. Ben Affleck (51) a Jennifer Lopez (54), Pink (44) a Carey Hart (48) nebo princ William (41) a Kate Middleton (41) jsou jasným důkazem toho, že složit reparát za nepovedenou lásku se někdy vyplatí. Které celebrity si dokázaly odpustit a nyní jim to klape jako nikdy dřív? A které bez sebe nemohly být, i když jim vzájemná náklonnost ubližovala?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 12. 11. 2023 12:30

Existují lidé, kteří bez sebe neumí žít, i když už se jednou rozešli. Skvělou ukázkou takového vztahu jsou herci Jennifer Lopez a Ben Affleck, již se znovu dali dohromady po téměř dvaceti letech od chvíle, kdy se poprvé zasnoubili. Mezitím oba založili rodiny s někým jiným. Jenže stará láska nerezaví a nyní je z nich spokojený manželský pár.

A rozhodně v tom nejsou sami. Podobně si vedli Justin (29) a Hailey (26) Bieberovi nebo zpěvačka Pink s manželem Careym Hartem. Úplnou nestorkou rozchodů, rozvodů a následných svateb s týmž ženichem je nicméně legendární Elizabeth Taylor, byť příběh její lásky s kolegou Richardem Burtonem šťastný konec neměl. Pojďme se na všechny nyní podívat blíže.

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Když se v roce 2002 setkali na natáčení filmu Láska s rizikem, hned si padli do oka. Co na tom, že Jennifer byla tou dobou vdaná za tanečníka Crise Judda (54), jiskra mezi ní a Affleckem se nedala uhasit. Krátce po sobě tak následovaly hereččiny zásnuby a rozvod, načež vznikl nový pár, kterému nikdo neřekl jinak než Bennifer.

"Jak jsem Bena uviděla, věděla jsem, že je to ON," přiznala Jennifer Lopez roku 2016 magazínu People."Máme toho strašně moc společného. Byli jsme stejně vychovaní, vyrůstali ve stejné rodinné konstelaci, v podobném domě...," vyjmenovávala.

Jenže už v roce 2003 se nad párem snů začala stahovat mračna. Nejprve hrdličky zrušily plánovanou svatbu a následný rok se rozešly.

Láska ale mezi nimi nějakým způsobem přetrvala. O deset let později si začali posílat sms a na jaře 2021 oznámili, že se k sobě vracejí. Následoval první polibek na červeném koberci a také zásnuby. Rovných dvacet let poté, co Ben požádal Jennifer o ruku poprvé. V polovině července 2022 se pak vzali v Las Vegas.

Kate Middleton a princ William

Jestli je někdo vzorem dokonalého manželství, pak jsou to princ William a jeho choť Kate Middleton. Ani jejich svazek ale není bez škraloupu. Královský pár má za sebou hned dva rozchody. Nejprve jeden krátký v roce 2004, kdy oba ještě studovali na univerzitě v St. Andrews, a následně jeden vážnější v roce 2007. Tehdy už se s Kate počítalo jako s oficiální přítelkyní následníka trůnu, která by se později mohla stát jeho manželkou.

Nakonec se ale k sobě vrátili a klape jim to dodneška. Stihli se vzít, pořídit si tři děti a z neurozené Waity Katie se stala nejprve vévodkyně z Cambridge a později princezna z Walesu. Kate s odstupem času považuje těch pár měsíců, kdy si s princem Williamem dávali pauzu, za velký přínos.

"Zjistila jsem o sobě několik důležitých věcí, na které bych ve vztahu nepřišla. Takže si toho času, kdy jsme nebyli spolu, velmi vážím, i když tehdy jsem to nedokázala ocenit," vysvětlila Kate v prvním televizním rozhovoru po zásnubách v roce 2010.

Hailey Baldwin a Justin Bieber

Znali se od puberty a dlouho zarytě tvrdili, že jsou jen přátelé. Jenže pak Justin zveřejnil fotku, jak se líbají, a fanoušci měli jasno. Psal se leden 2016 a svět showbyznysu se mohl chlubit párem par excellence.

Nic ale netrvá věčně. Už v srpnu milenci oznámili, že se rozcházejí. A Justin vztahově opravdu nelenil. Nejprve si namluvil Sofii Richie (25), následně se zapletl se svou ex Selenou Gomez (31). V roce 2018 Hailey připustila, že si s Justinem opět začínají být blízcí. Netrvalo dlouho a objevily se na veřejnosti jejich zamilované fotky.

"Nevím, co jsem v životě udělala tak dobrého, že jsem si zasloužila takové štěstí. Ale jsem vděčná Bohu, že mi poslal do cesty tak skvělou osobu, se kterou mohu sdílet život," napsala Hailey ke společnému snímku s Justinem, s nímž jsou dnes už pět let manželé.

Pink a Carey Hart

Velmi turbulentní vztah prožila s manželem, motokrosovým závodníkem Careym Hartem, také zpěvačka Pink. Poprvé se dali dohromady v roce 2001, aby spolu strávili dva roky, než si dali pauzu. V roce 2005 ale byli znovu spolu a Pink tehdy Careyho oficiálně požádala o ruku během závodu, když zvedla nad hlavu transparent s nápisem "Vezmeš si mě?"

Svatbu měli o rok později v Kostarice, ale roku 2007 se opětovně rozešli. Zpěvačka stihla v pauze napsat písničku So What, a když pak Harta požádala, jestli by si nezahrál v klipu k ní, začali spolu znovu chodit. V roce 2011 se jim narodila dcera Willow a o pět let později syn Jameson.

Pink nicméně přiznává, že bez manželské poradny by jejich vztah dávno zanikl. "Z tohoto jediného důvodu jsme pořád spolu. Každý jsme v určitou fázi vztahu mluvili jiným jazykem, což jsme museli odbourat," svěřila se Pink magazínu US Weekly.

Elizabeth Taylor a Richard Burton

Jestli by si ale někdo zasloužil metál za dramatičnost vztahu a počet svateb a rozchodů, pak by to byli Elizabeth Taylor a Richard Burton. Legendární herci stáli společně před oltářem hned dvakrát. První manželství jim vydrželo deset let, druhé necelý rok.

Poprvé se setkali v roce 1953 na jedné párty v Hollywoodu. Zatímco on si o ní myslel, že je nezpochybnitelně úchvatná, ona ho označila za sprosťáka. V roce 1962 spolu začali pracovat na velkofilmu Kleopatra, a ač se zprvu nenáviděli do morku kostí, nakonec z toho byla láska století. Byť poněkud bouřlivá. Oba totiž holdovali alkoholu a dokázali se pod jeho vlivem do krve pohádat.

To také vedlo k jejich rozvodu v roce 1974. Manželství jim nezachránily ani nestydatě drahé šperky, kterými Burton Liz zahrnoval. Ať už šlo o 69karátový diamant, nebo 50karátovou perlu. Přesto se milenci po čase k sobě vrátili. V roce 1975 se vzali v Botswaně, ale jejich druhý svazek nevydržel ani rok.

Na slavné páry, které minimálně jednou rozešly, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Zdroje informací:
Dailymail.co.uk
People.com
USmagazine.com
Toofab.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články