Stárnou s grácií: Daniela Kolářová, Emília Vašáryová i Taťjana Medvecká jako módní inspirace pro dámy v letech

Ceny Thálie, koláž Vašáryová, Medvecká, Kolářová
Zdroj: Profimedia/Herminapress/koláž Lifee
Daniela Kolářová převzala cenu Thálie za celoživotní mistrovství.Daniela Kolářová oblékla černé saténové šaty, které korunovala perlovým náhrdelníkem.Daniela Kolářová pod šaty oblékla černé legíny, nechyběly ovšem střevíčky na podpatku.Herečce Daniele Kolářové předal cenu režisér Antonín Procházka.+ 12 fotek+ 13 fotek

Čestné laureátky Thálií, herečky Daniela Kolářová (77) a Emília Vašáryová (81), se v Národním divadle sešly na jednom pódiu. Daniela Kolářová oblékla na Ceny Thálie 2023 černé saténové šaty, které doplnila elegantním perlovým náhrdelníkem, Emília Vašáryová zazářila v červených šatech s dlouhým rukávem a mašlí v pase. Jejich kolegyně, herečka Taťjana Medvecká (69), zase na jeviště vynesla černou róbu a nebála se průhledných materiálů. 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 01. 10. 2023 11:06

V Národním divadle se předávaly ceny Thálie a letošními laureátkami byly také dvě výrazné herecké legendy československé filmové tvorby. Herečka Daniela Kolářová (77) převzala Thálii za celoživotní mistrovství, její slovenská kolegyně Emília Vašáryová (81) si došla pro mimořádnou cenu za činohru.

Cenu pro nejlepší činoherní herečku, Karolínu Baranovou, předávala jejich kolegyně, herečka Taťjana Medvecká (69). Všechny tři mohou být velkou inspirací pro starší ženy, jak se elegantně obléknout na významnou společenskou událost.

Daniela Kolářová v saténu a perlách

Herečka Daniela Kolářová (77) oblékla pro tuto významnou příležitost černé saténové šaty s delším rukávem v délce po kolena, které doplnila černými legínami. Outfit korunovala perlovým náhrdelníkem, které dámě jejího věku dodávají na eleganci. Potřebné centimetry si Daniela Kolářová přidala černými lodičkami na podpatku. Své mikádo si nechala vyfoukat, aby získalo na objemu a vypadá to ze snímků, že má o kousek tmavší odstín, než tomu bylo v Karlových Varech

Emília Vašáryová zazářila v rudé

Slovenská legenda Emília Vašáryová (81) předvedla ukázkový outfit pro starší dámy. Jejím rudým šatům nechyběly dlouhé rukávy a také mašle v oblasti pasu, která opticky tvaruje siluetu postavy. Večerní šaty herečka doplnila zlatým náhrdelníkem, stříbrným náramkem s červenými korálky a černou kabelkou. Podobně jako její česká kolegyně také Vašáryová nechala svůj typický krátký účes jen přirozeně vyfoukat pro větší objem, ale zůstala u své oblíbené pěšinky uprostřed.

Taťjana Medvecká ve splývavé černé

Herečka Taťjana Medvecká (69) vynesla na jeviště Národního divadla splývavé černé šaty se zajímavě zdobenou sukní a průhlednými rukávy. Ani v jejím případě nechybí vyznačená linie pasu. Šaty doplnila herečka jen subtilním diamantovým šperkem v dekoltu.

Jak to našim elegantním dámám slušelo, na to se můžete podívat ve fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články