Chcete být letos v zimě šik? Inspirujte se posledním outfitem Meghan Markle

Chcete být letos v zimě šik? Inspirujte se posledním outfitem Meghan Markle
Zdroj: Showpix
Základní svetrový rolák, 249 KčJemně pletený svetr s rolákem, 399 Kč
Rolák z merino vlny, 999 Kč
Svetr Monki, 540 Kč
+ 4 fotky+ 5 fotek

Princ Harry (37) a jeho choť Meghan Markle (40) udělali před Vánoci velkou radost fanouškům, když zveřejnili vůbec první rodinnou fotografii i s dcerkou Lilibet, která přišla na svět v červnu letošního roku. Kromě půvabných princátek ale příznivci slavného páru mohli obdivovat i Meghanin neuvěřitelně jednoduchý a přitom slušivý outfit.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 28. 12. 2021 09:00

Ač snímek pořídil letos v létě v jejich sídle v kalifornské Santa Barbaře rodinný fotograf Alexi Lubomirski, oblečení, které má vévodkyně ze Sussexu na sobě, se skvěle hodí i v zimě do kanceláře nebo na silvestrovskou párty, pokud na sebe zrovna nehodláte poutat pozornost obligátními flitrovanými šaty.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Prince Harry (Info) (@harry.dukeofsussex)

Univerzální tmavý rolák by měl být základem šatníku

Meghan krom toho, že se dokonale sladila se zbytkem rodiny, oblékla na focení tmavě modrý rolák, slim fit džíny a balerínky značky Chanel. Obojí doplnila rozpuštěnými vlasy a velmi decentním make-upem.

Zejména rolák v tmavé barvě je přesně to, co se nám více než hodí do zimního šatníku. Zaprvé zahřeje a zadruhé ho lze kombinovat s mnoha dalšími kousky a vytvořit tak celý zástup outfitů pro různé příležitosti. Skvěle si rozumí jak s úzkými džínami, tak třeba maxisukní.

Stylisté se stále přou, který konkrétní rolák má Meghan na sobě. Jedni tipují vlněný Giuliva Heritage za 7900 korun, jiní kašmírový The Row´s za 31 tisíc korun. Podobné kousky ale samozřejmě najdete i za příznivější ceny.

Zdroj informací:

Hellomagazine.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články