Čtyřicátnice Katie Holmes ukázala ploché bříško: Má ho díky boxu i střídmému jídelníčku, který ale neváhá porušovat

Katie Holmes (44) v ulicích New Yorku jen v podprsence: Za ploché bříško vděčí boxu a střídmému jídelníčku, který občas neváhá porušit
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Katie Holmes sice brzy oslaví již páté půlkulatiny, přesto má stále krásně štíhlou figuru. Naposledy ji ukázala v ulicích New Yorku, kam vyrazila jen v černé podprsence a zelených teplákách.Katie Holmes má dokonale ploché bříško díky pestrému cvičení, které praktikuje čtyřikrát do týdne. S formováním horní čísti těla jí pomáhá zejména box. A samozřejmě také vyvážený jídelníček, jejž Katie ale s láskou porušuje, neboť miluje jídlo, včetně toho nezdravého.A takhle vypadá Katie Holmes ve společenských šatech. Postavu má jako lusk!Z části za to určitě mohou i geny, které Katie Holmes zdědila po otci Martinovi a matce Kathleen (s oběma na snímku).+ 5 fotek+ 6 fotek

I když žije v ústraní, o jednu věc se Katie Holmes (44) ráda podělí, a to dokonale vypracované břišní svaly. Minulý týden ji fotografové načapali, jak kráčí ulicemi New Yorku jen v titěrné černé podprsence a zelených teplákách s nižším pasem. Každý tak mohl obdivovat bříško, které nemá ani leckterá dvacítka. Jak se bývalá manželka Toma Cruise (61) udržuje v kondici, prozradila listům Shape a The Wall Street Journal.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 26. 07. 2023 13:00

"Cvičím čtyřikrát týdně, přičemž zásadní je pro mě pestrost, jinak se začínám nudit," uvedla v loňském rozhovoru pro Shape. Na střídačku se tak věnuje spinningu, boxu, józe a tanci.

"Před pár lety jsem začal boxovat a nyní cvičím podle lekcí na platformě Rumble. Hraje při tom skvělá muzika, takže se i bavím. Celý trénink je zaměřený na horní část těla, což mi vyhovuje, protože tu jsem dosud lehce zanedbávala," ozřejmila hrdinka Dawsonova světa tajemství svého vypracovaného bříška.

Katie Holmes jí zdravě, ale nebojí se hřešit

Co se týče stravy, snaží se Katie o zdravý vyvážený jídelníček, který prospívá jejímu tělu, ale odmítá jím být posedlá. "Pokud jdu na večeři s přáteli, prostě si jídlo užiju. Když máme něco nezdravého, akorát další den jím o to lépe," poznamenala máma sedmnáctileté Suri. Jak přiznává, jídlo má ráda a ráda si ho vychutnává, proto jí nedělá problém hřešit, i když většinu času volí zdravější varianty.

"Den začínám smoothie ze zeleniny a ovoce. Jím také hodně salátů a ryb. Pokouším se eliminovat sacharidy, jako těstoviny nebo chleba, protože se pak cítím ospalá. Ale jídlo obecně miluju a miluju také vaření," přiznává štíhlá herečka, která sama sebe neoznačuje za právě dobrou kuchařku.

Z dceru Suri se snaží vychovat sebevědomou ženu

Pro udržení dobré kondice je zásadní také dobrý duševní stav. Ten si herečka a příležitostná režisérka udržuje kreativní činností hned po ránu. "Týden obvykle začínám lekcí tance nebo malováním. Tomu se věnuji většinu svého dospělého života, je to velmi uklidňující," poukazuje v rozhovoru pro The Wall Street Journal.

A své zkušenosti se snaží předat také jediné dceři Suri, jejímž otcem je hollywoodská star Tom Cruise. "Mým cílem bylo vychovat z ní osobnost. Ujistit se, že je stoprocentně sama sebou, silná, sebevědomá a umí si se vším poradit. A aby to i sama o sobě věděla," uzavírá Katie.

Zdroje informací:

Shape.com

WSJ.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články