Lenka Krobotová a Anna Fialová na premiéře Láska hory přenáší barevně ladily: Inspirujte se jejich outfity

Lenka Krobotová a Anna Fialová
Zdroj: Lifee.cz/Martin Procházka
Herečka Anna Fialová oblékla kalhotový kostým.Herečka Lenka Krobotová zvolila košilové šaty.Lenka Krobotová a Anna Fialová na premiéře barevně ladily.Herečka Petra Nesvačilová zvolila na premiéru šaty od Kláry Nademlýnské.+ 4 fotky+ 5 fotek

Do kin byla uvedena nová komedie Láska hory přenáší, kde se v hlavních rolích představili Anna Fialová a Marek Lambora. Podívejte se, jak se herecké osazenstvo obléklo na slavnostní premiéru v pražské Lucerně.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 02. 05. 2022 11:55

Česko-slovenský snímek líčí příběh o perném dni v jednom horském hotelu ve Vysokých Tatrách, ve kterém se pokazí všechno, co se pokazit může. Události jsou pak vyprávěné ze tří různých pohledů. 

Anna Fialová (26) si zahrála nevěstu, jejíž ženich se ztratil po pánské jízdě předešlé noci. Její hysterickou maminku ztvárnila Lenka Krobotová (45) a my se nyní podíváme na to, jak se dámy sladily na českou premiéru snímku, který jde pro širokou veřejnost do kin 5. května. 

Kalhotový kostým Anny Fialové

Mohlo by se zdát, že kalhotový kostým působí fádně či moc formálně, ale nemusí tomu tak být. Kostýmky jsou zase v módě a můžete zvolil jakoukoliv barvu, která vám padne do oka - od neonových odstínů až po tlumené zemité barvy. 

Tmavě hnědou zvolila herečka Anna Fialová. Model spíše pánského střihu doplnila černým topem a sportovními teniskami, které byly sice světle fialové, ale nechyběl na nich pásek v barvě kostýmku. 

Košilové šaty Lenky Krobotové

Nestárnoucí klasiku oblékla na premiéru herečka Lenka Krobotová. Košilové šaty jsou oblíbené u žen všech velikostí a umějí zalichotit postavě i díky tomu, že mívají pásek, který naznačí pas a tím pádem dostane figura tvar přesýpacích hodin. 

Oblíbená herečka z Dejvického divadla zvolila šaty ve světlém pudrovém odstínu s odlesky. Skvěle tak vynikl zrzavý tón jejích vlasů. Ke košilovým šatům by jí lepší službu udělaly béžové lodičky, které by tak nepoutaly pozornost jako černé páskové sandály. 

Výrazná rtěnka jako dresscode

Herečky k sobě krásně ladily nejen odstínem šatů, ale i volbou rtěnky. Obě si pro slavnostní večer vybraly výraznou barvu. Lenka sáhla po zářivě červené rtěnce, Anna po cihlové.

Na to, jak to na premiéře filmu Láska hory přenáší slušelo i dalším hostům, se můžete podívat do naší fotogalerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články